2024. április 27. - Zita

Szexis bikinik! Kipakoltuk sztárjaink fiókjait, már tudjuk, hogy mit viselnek női celebjeink!

Mivel hamarosan itt a bikini szezon, ezért felkerestük Horváth Évát, Zsédát, és Fésűs Nellyt, hogy meséljenek nekünk kedvenc fürdőruháikról. Minden kiderül!
2009. június 16. kedd 07:45 - Kővári Adrienn
Kicsit borús éppen az idő, azt is írhatnánk, hogy lóg az eső lába, mégsem lehet másról beszélni, mint a nyárról, hiszen beköszöntött hozzánk. Igaz, hogy nem napos idővel érkezett, de mégis itt van, előkerülnek az úszógumik (reméljük csak a felfújhatóak) kipakoljuk a napszemcsiket, a kalapokat, és bizony bikinikre is szükségünk lesz.

A legtöbb nő imádja a nyarat, a strandokat, tengerpartokat, de mindehhez szükségük lesz egy tökéletes ruhadarabra. Valaki minden évben beszerez egy új fürdőruhát, míg mások szeretik a jól bevált darabokat.

Az idei divat kedvez azoknak a hölgyeknek, akik szeretik az egyberészes, nagyon különleges, extravagáns fürdőruhákat. Trendiek még a színes, és absztrakt mintázatú darabok is. Ennek ellenére majdnem minden divatos lehet, hiszen az egyszerű fekete bikini sosem számít unalmasnak. A kosaras melltartóktól kezdve, a háromszögekig minden megengedett.

Megkérdezett a HírExtra egy-két ismert hölgyet, pontosabban Fésűs Nellyt, Zsédát és Horváth Évát, hogy meséljenek nekünk kedvenc fürdőruháikról, így segítve a többi hölgyet, hogy könnyebben dönthessenek az üzletekben.

Szexi narancsba bújva

Fésűs Nelly kedveli a kétrészes ruhákat, méghozzá az olyan bikini felsőket, amiknek nincsen pántja. „Igazából minden színt szeretek fürdőruhában, a mostani kedvencem éppen a narancssárga. – mesélte a HírExtrának a színésznő. Elárulta azt is, hogy a divatot sosem követi, de szívesen használ olyan kiegészítőket, mint a napszemüveg. Nyáron leginkább csak strandkendőkben jár, a nyakláncot viszont nem szereti.

- A fellépések miatt zavarna, s ahhoz nincs kedvem, hogy ezeket mindig föl-leteszegessem. – mesélte Nelly. Ha választhat, akkor egyértelműen a tengerpartot részesíti előnyben, vagy otthon a kertet, de mindenképp a természetes vizek közelében tölti a nyarat, mert a strandokat nem szereti.

Visszafogottan divatos

Kedvenc énekesnőnk, Zséda is szereti a nyári fürdőzést, de ha teheti ő is a tengerpartot választja.

- Általában, ha strandolásról van szó, akkor inkább külföld, de van egy-két fürdő, wellnesshotel itthon is, amiket kedvelek. A Balatont is nagyon szeretem, de a tengerpartot még jobban! Ha elmegyünk egy-két hétre, akkor mindig inkább emellett döntünk – mesélte a HírExtrának.

Ő is inkább bikiniben pózol a strandokon, de Nellyhez képest a visszafogottabb színeket szereti. Általában egyszínű darabokat kap magára, legyen az fekete vagy sötétkék. Most is egy ilyen fürdőruha a kedvence, de nála teljesen hangulatfüggő, hogy milyet vesz éppen fel. „Látom, hogy most ezek az egyberészes, brazil fazonok nagyon divatosak. Szépek is, de nem az én világom. Persze aki jól érzi magát benne, annak mindenképp nagyon jó. Nekem van egy két fazon, ami bevált, s azokat részesítem előnyben” – mesélte Zséda.

Azért megnyugodhatunk, mert énekesnőnk nem az ezeréves darabokra gondolt, megnyugtatott minket, hogy azért neki is fontos, hogy megfelelő legyen az elmúlt trendeknek, még akkor is, ha percre pontosan nem követi a divatot. A parton szívesen visel bő, férfi ingeket, és kalapokat.

Aki bármit felvehet!


Horváth Éva is örömmel mesélt kedvenceiről, nem is lepődtünk meg rajta, hogy a saját kollekciójából válogatja idén ki a fürdőruháit.

- Nyilván a saját tervezésű fürdőruháimat fogom hordani, ezekben fogok pörögni, hiszen idén fürdőruha kollekciót terveztem – mesélte Éva.

Ruhái tükrözik az egyéniségét, mert sokféle fazonban kaphatóak, de Éva mégis a háromszög alakú bikinit szereti a legjobban. Színekben bármi jöhet a műsorvezetőnek: van neki fekete, fehér bikinije, még olyan is, ami strasszokkal van kirakva. Ezek mellett a rózsaszínt sem veti meg, de a hússzínű, és az arany is megfér egymás mellett.

- Fürödni nem szeretek, vízbe én csak akkor megyek, ha búvárkodni is lehet. Inkább napimádó vagyok, képes vagyok órákig a napon feküdni, tudom, hogy mennyire káros az egészségre, de egyszer egy évben megérdemeljük. Ezért is szeretem a minél kisebb, és kevesebbet takaró fürdőrucikat, hogy szépen barnuljak le. – tette még hozzá Éva.

Ahogy biztos ne menjünk strandra

Ma már nem divat a tűsarkú viselése egy falatnyi tangával, de a régimódi fürdőruhákkal se merészkedjünk a vizek közelébe. Monokinizni, csak az monokinizzen, akinek van is mit mutogatnia, mert nem mindenki kíváncsi a másik pucér testére. A teljesen fehér bikini sem a legajánlottabb, nagyon kevés nő engedheti meg magának ezt az extrém ruhadarabot.

Ami viszont nem hiányozhat a heves fürdőzésből!


Naptej, naptej, és naptej. A kalapokról, és napszemüvegekről se feledkezzünk meg, és próbáljunk meg sokat az árnyékban tartózkodni. Akármilyen jó is a fürdőzés, bizony veszélyei is vannak az erős napsugárzásnak.

Még időben vagyunk kiválasztani a megfelelő fürdőruhát, ami azért legyen divatos, kényelmes, és mindenképp illeszkedjen az egyéniségünkhöz. Ezek után irány a strand, a tengerpart, vagy akár a Balaton. Mindegy csak víz legyen, és süssön a nap, mert itt a nyár!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását