2024. április 19. - Emma

Őrület! Angelina Jolie-ra cserélné malacát a szexis színésznő

Újabb meglepő kijelentést tett a szexis Megan Fox. A színésznő nemrég szakított a barátjával és most Angelina Jolieval szeretne összejönni.
2009. június 18. csütörtök 10:25 - HírExtra
A Transformers című film sztárja, Megan Fox a napokban szakított barátjával, Brian Austin Greennel. A szakítást jól viseli a színésznő, mert kijelentette, legszívesebben példaképe, Angelina Jolie kedvese lenne.

„Minden alkalommal, amikor véget ér egy románcom, azt mondom magamnak, bárcsak Angelina barátnője lehetnék, akkor lennék csak igazán boldog. Imádom Angelinát, ő a kedvencem Hollywoodban, mert nem fél saját magát adni. Mindig pontosan azt mondja, amit gondol” – áradozott Megan Angelináról.

Valószínűleg csak újra címlapra szeretett volna kerülni ezzel a kijelentésével Megan, mert – saját elmondása szerint – egyébként nem szívesen barátkozik a kolléganőivel, inkább a férfiakat részesíti előnyben.

„Nincs egyetlen színésznő barátom sem, sőt, mindössze egyetlen havernőm van, akivel együtt nőttünk fel. Valójában mindig is a pasikkal értettem meg jobban magam” – mondta Fox.

Ezek után teljesen érthetetlen a nők iránt való vonzalma, ami így valószínűleg csak átverés. Az igazi ok inkább a magány lehet: az, hogy elvesztette legkedvesebb „barátját” is.

„Új házba költöztem, ahol már nem volt számára hely, így másik otthont kerestem neki. Majd megszakadt érte a szívem, mert nagyon szerettem a kis disznóját. Még mindig hiányzik, de megnyugtat, hogy nagyon jó helyen van” – avatta be a rajongóit Megan a lelki világába.

A kismalac tehát még mindig hiányzik neki, s talán ezért vágyik egy újabb társra. Valószínű, hogy Megan ezért álmodozik a számára elérhetetlen Jolie-ról. Szegény…

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását