2024. április 23. - Béla

Hoppá! Sebestyén Balázs visszatér a VIVA TV-re!

Balázs, Lilu, Patrícia, Philip, Olivér, Szasza és a többiek – azaz a VIVA TV exműsorvezetői térnek vissza a csatorna új műsorában.
2009. június 19. péntek 17:59 - HírExtra
Tekercs címmel indul a VIVA új műsora, amelyben a tíz éves zenetévé eddigi műsorainak legjobb pillanatait elevenítik fel. A Best of adásokat már Sebestyén Balázs, az azóta már az RTL Klub legkeresettebb műsorvezetőjévé váló exvivás is nagyon várja.

Örülök, és remélem, a nézők is örülnek, hogy visszanézhetik a kezdeti szárnypróbálgatásainkat – mondta Sebestyén. – Biztosan előkerülnek érdekes adásrészletek, hiszen nagyon sok jó műsort készítettünk, nagyon sok vicces pillanatunk volt a zenetévénél. Kíváncsi vagyok! – tette hozzá a kereskedelmi tévézésben és rádiózásban azóta már eget rengető karriert befutott műsorvezető.

Balázs azonban nincs egyedül kíváncsiságával, az egykori vídzsék közül Ada is érdeklődve tekint a műsor elé:

Most visszanézve akkor még nagyon béna voltam –röhögte ki magát Ada. – Érdekes látni az első pillanatokat, a bakikat, azt, hogy milyenek voltunk néhány évvel ezelőtt. Szuper a műsor, mindenkinek csak ajánlhatom – fényezte egy kicsit kenyéradóját a nemrég újra levetkőző lány.

Végezetül pedig egy kis ízelítő a műsorból: láthatjuk például grúvhauzos Judy és Győzike egykori vakrandevúját, illetve az esetet, amikor Sebestyén Balázs autólopásra kényszerült.

Mi már alig tudjuk türtőztetni magunkat, hiszen tíz év nem kis idő. Egyesek ugyanis még azon is csodálkoznak, hogyan élhetett meg egy évtizedet kis országunk egyik legkomolytalanabb televíziója…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását