2024. április 29. - Péter

Pikáns! Gregor Berni sikamlós kalandjai

Gregor Bernadett sokat foglalkozik azzal, hogy megtartsa tökéletes alakját. A testét is egyre gyakrabban mutatja meg a nézőknek.
2009. június 19. péntek 10:59 - HírExtra
Annak ellenére, hogy Gregor Bernadett már túl van két szülésen, még mindig kiválóan tartja magát. Legújabban a Tímbilding című darabban tűnik fel, s kápráztatja el abban estéről estére a közönséget. Az erotikus jelenetekkel tarkított darabban férfikollégáival együtt ejtik ámulatba a közönséget.

„Egy színésznőnek a teste a munkaeszköze. Nekem is. Ezért odafigyelek, hogy ne hízzak el és ne legyek narancsbőrös. Örömmel vállaltam a szerepet, nem szégyellem a testemet. A darab pénzről, szerelemről, bosszúról, gyilkosságról szól, megfűszerezve szexuális kalandokkal. Érzelmektől mentes, számító nőt alakítok. Színészkollégámmal, Szakács Tibivel van erotikus jelenetem. Ezzel sincs semmi problémám, sőt, épp ettől izgalmas az egész” – árulta el Berni az egyik bulvárlapnak, hogy miért érdemes megnézni a Tímbildinget.

A színdarab egyébként egy wellness szállodában játszódik, s a Gellért fürdőben adják elő. Ez a különleges helyszín még fülledtebbé és pikánsabbá teszi a jeleneteket. A nézők itt láthatják azt, hogy néz ki Berni egy szinte semmit sem takaró fürdőruhában.

Gregor Berni mellett olyan népszerű színészek játszanak benne (szintén hiányos öltözetben), mint Tallós Rita, Kútvölgyi Erzsébet vagy éppen Szabó Sipos Barnabás.

Berni kérdésre azt is elmondta, hogy – sajnos – egyelőre nem szándékozik visszatérni a képernyőre. A korábban több filmben és a Jóban Rosszban című sorozatban is szereplő színésznő egy ideig csak a színháznak él.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását