2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Végre! A herceg újra együtt van barátnőjével

Ismét összejött Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa és egykori kedvese, Chelsy Davy - egyelőre csak egy buli erejéig, de a szombati brit sajtó forrásai szerint ez is biztató jele annak, hogy a románc esetleg folytatódhat.
2009. június 20. szombat 15:22 - HírExtra
Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - és Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség januárban állítólag "közös megegyezéssel" vetett véget az öt éve kezdődött románcnak, amely - főleg Harry rendszeres éjszakai kicsapongásai miatt - meglehetősen viharos volt.
    
Harrynek azóta volt néhány hódítása, de mindegyik csak rövid életű kalandnak bizonyult. Nemrégiben már olyan értesülések jelentek meg, hogy a herceg nagyon megbánta a szakítást, és "kétségbeesett" erőfeszítéseket tesz Chelsy kegyeinek újbóli elnyerésére.
    
A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - szombati beszámolója szerint az első komoly lépés meg is történt: Harry és Chelsy a minap együtt bulizott egy közös ismerős partiján, és az est nagy részét beszélgetésben elmerülve töltötték. 
    
Ez volt az első találka kettejük között a januári szakítás óta. A The Sun bennfentes forrásai szerint Harrynek még sokat kell dolgoznia a románc újjáélesztéséért, de az együtt töltött este már jelentős haladás. 
    
Harry a királyi légierő kötelekében jelenleg harci helikopterpilóta-kiképzésen vesz részt. Chelsy jogi tanulmányainak záróvizsgáira készül a leedsi egyetemen, utána pedig egy londoni ügyvédi irodában helyezkedik el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását