2024. április 17. - Rudolf

A szexi sztár fél a csóktól

A dögös, és szexis színész nem szeret csókolózni. Legalábbis a filmekben, derült ki Robert Pattinsonról. Fél, hogy rajongói meglátják.
2009. június 22. hétfő 16:57 - Kővári Adrienn
Újabb titkok láttak napvilágot a mi Robert Pattinson-unkról. Jelenleg legújabb filmjét, a Remember Me-t forgatja, ami majd csak jövőre kerülne a mozivászonra. A produkció rengeteg csókjelenettel büszkélkedik, de egy bennfentes szerint ennek Rob nagyon nem örül.

A még mindig csak huszonhárom éves színész nem kedveli Emilie de Ravin-nal közös csókjeleneteit. Nem a másik főszereplővel van problémája, hanem attól tart, hogy lány rajongói nézik a forgatást, tehát azt is látják, hogy ő egy nővel csókolózik.

Maga sem érti, hogy miért is tart ettől, de már maga a gondolat is idegessé teszi. Szeretné, ha mihamarabb átesnének ezeken a részeken, s akkor nyugodtan forgathatná a többi jelenetet.

Nem csoda, hogy ilyen paranoiás lett a sztár, mert a múltkor is az őrült rajongói elől futott ki a taxi elé. Mi lesz, ha még a csókot is látják? Szegény Rob bizony nagyon félhet.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását