2024. április 27. - Zita

Schobert Norbi nem érti

A fitneszguru kicsit összezavarodott, fel nem tudja fogni, hogy miért foglalkozik vele olyan sokat a média, ráadásul miért kell mindig hazudniuk?
2009. június 22. hétfő 17:39 - HírExtra
Schobert Norbinak kicsit elege van a médiából, nem érti, hogy miért kell folyamatosan őt ostorozni, miért kell neki a középpontban állnia mindenféle apró-cseprő ügy miatt, aminek még hírértéke sincsen.

- Ha van olyan sajtómegkeresés, ami kekeckedő jellegű, és nem is ismerem azt, aki hív, akkor megkérdezem, hogy miről van szó, mivel nálam valamiért rendszeresen a semmiből is hírt csinálnak. Tárt karokkal állok a dolgok előtt! Épp itt mondta egy barátom, hogy a Magyar Nemzeti Bank offshorozó elnökét kevesebbet szívatják, mint engem a sajtóban. - meséli bosszankodva Schobert Norbi.

A fitneszguru még annak is jobban örülne, ha azért írnának róla, ha egy rokkant helyen áll meg, hiszen szerinte annak legalább lenne hírértéke. Viszont ehelyett csak hazugságokat állítanak róla.

- Réka elköltözése is csupán egy médiaszülemény volt. Nem költözött el otthonról soha a büdös életben! Egyszer elmondta egy interjúban, hogy volt egy nehéz korszakunk, egyi este elment, és néhány órán át autókázott, amikor is újragondoltuk a kapcsolatunkat. Ebből már rögtön elköltözés lett, majd válás, tehát tulajdonképp a szorzás így működik. - meséli elkeseredve Schobert Norbert, aki hozzátette: ha egy 6-os Audival parkol, akkor az újságcikkben már 8-as van leírva, de ha lenne 10-es, akkor azt írnák le.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását