2024. április 27. - Zita

Berlusconi ingyen szexelt

Silvio Berlusconi olasz kormányfő azt mondta egy szexbotrány ügyében ellene indított vizsgálatról szólva, hogy sohasem fizetett szexuális szolgáltatásért. "Sohasem fizettem meg nőt.
2009. június 23. kedd 23:20 - HírExtra
Sohasem értettem, hogyan lehetséges szexuális kielégülés a hódítás öröme nélkül" - mondta egy interjúban, amely szerdán jelenik meg a Chi című olasz hetilapban, és amelyből előzetesen részleteket közölt kedden az olasz ANSA hírügynökség. Olasz nyomozók kihallgattak a minap négy fiatal olasz nőt, akik mind azt állítják: pénzt kaptak azért, hogy részt vettek összejöveteleken Berlusconinál. A dél-olaszországi Bariból való hölgyek állítják, hogy pénz fejében "rendelkezésére álltak" a kormányfőnek.

Azt is állítják, hogy egy 27 éves drogkereskedő hajtotta fel és szerződtette őket a Berlusconi-villákban rendezett partikon való részvételre. A múlt héten robbantotta ki az ügyet egyikük: Patrizia D'Addario Bariban élő call girl (telefonon lakásra hívható prostituált) számolt be a Corriere della Sera című milánói lapnak a Berlusconi római rezidenciáján tett látogatásairól és javadalmazásáról.

A riporter megkérdezte az olasz kormányfőt: nem sejtette-e, hogy D'Addario luxusprostituált, és csapdát akar neki állítani? Berlusconi azt felelte, hogy "ha bárkiről ilyesmit gyanít, ezer kilométeres távolságot tart tőle". A kormányfő szerint valaki lefizette D'Addariót, hogy lejárassa őt. Ez volt Berlusconi első érdemi nyilatkozata az ellene folytatott vizsgálatról, eddig beérte azzal, hogy badarságnak minősítette az egész ügyet.

A 72 éves milliárdos médiacézár, kormányfő tekintélyét botrányok sorozata tépázza hetek óta. Újabb és újabb leleplezések látnak napvilágot állítólag vad magánéletéről, egy tizenéves lányhoz fűződő furcsa kapcsolatáról, zűrös válási ügyéről és a villáiban rendezett állítólagos orgiákról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását