2024. június 6. - Norbert, Cintia

Brown elismerte a bántalmazást

Bűnösnek vallotta magát Chris Brown egy amerikai bíróság előtt az ellene felhozott vádakban, amelyek szerint súlyosan bántalmazta egykori barátnőjét, Rihannát.
2009. június 23. kedd 13:22 - HírExtra
Az ügyésszel kötött vádalku öt év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést és 180 napos közmunkát, valamint családi erőszak elleni tanfolyamon való részvételt helyezett kilátásba büntetésként.

A 20 esztendős R&B-énekes ügyvédjei jelentették be a vádalku megszületését helyi idő szerint hétfőn, amikor a vádlott ismét megjelent a Los Angeles-i bíróság előtt.

A rappert márciusban vádolta meg a Los Angeles-i megyei ügyészség súlyos testi sértés elkövetésével Rihannával, a barbadosi énekesnővel szemben.

Brown a tárgyalás kezdetén tagadta bűnösségét, ám később nyilvánosan bocsánatot kért Rihannától, az Umbrella című világsláger előadójától.

A csúnya ügy nem maradt hatástalanul Brown karrierjére. Neki és Rihannának is vissza kellett lépnie a Kid's Choice Awards jelöltjei közül.

Az énekes szponzorai leálltak alkalmazásával, néhány rádió levette számait a műsoráról és olyan csatorna is akadt, amely egy ismeretlen együttes, a Smoke Jumpers Brown-ellenes nótáját kezdte játszani.Az ítélethirdetést augusztusra tűzték ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását