2024. április 19. - Emma

Hoppá! Egy csapatban Gianni, Szebeni István és Farkasházy Tivadar!

Antifitnesszklubos Tomi passzolja a labdát nótenkszes Emilnek, majd Delhusa Gjon és Lui mágus a labda útja. Végül megasztáros Hien lő és góóóól! Mindez nagyon is komoly, sőt az esélyegyenlőségről szól.
2009. június 23. kedd 09:20 - HírExtra
"Hogy a nap mindenkire egyformán süssön!" – címmel celebjeink fognak focizni egyet kedden: az esemény célja: a sport összetartó, közösségteremtő erején keresztül felhívni a figyelmet arra, hogy miként a sportpályán, úgy az életben is fogadjuk el egymást.

Szép gondolat, hát lássuk a résztvevőket!

Együtt fogja a bőrt rúgni Dér Heni, az Anti Fitness Club minden tagja (gyaníthatóan inkább imós-, mint Bundesliga hajjal), a szépséges Dammak Jázmin, a szintén a hazai könnyűzene élvonalába tartozó Erik a No Thanxből és az exvivatévés Kisó. Sőt ott lesz az eseményen a csodálatos Freire Szilvi, a nem kevésbé csodálatos Delhusa Gjon, a megasztár utolsó szériájában feltűnt Hien, a Back II Black zenekar frontembere, Bebe és Kembe Sorel is. Ráadásul ott lesz még Sabrina, Gianni, Erox Martini, Szebeni István, Farkasházy Tivadar, Kefir, Világi Péter, Maksa Zoltán, Ricky, Csordás Tibi, Lui mágus, Babicsek Bernát és Szakál Miki is.

A nagy meccsre 2009. június 24-én, szerdán délelőtt kerül sor az Újbudai Sport Centrumban. A sztárok már készülnek, egyikük nyilatkozott is:

A társadalom egyik legfontosabb követelése az, hogy tiszteletben tartsuk embertársaink jogos igényeit, még akkor is, ha más környezetben nőtt fel, vagy teljesen idegennek tűnik számunkra a másik – mondta Az egyes embert nem korlátozhatja az, hogy milyen a bőrszíne, vagy milyen nemzetiséghez, politikai csoporthoz tartozik. Magyarországon a gazdasági nehézségek mellett egyre több olyan megnyilvánulás van, amely az alapértékekkel megy szembe. Az ilyen közhangulat ellen tennünk kell. Úgy érzem, hogy ha a sport által közelítjük meg ezt a problémát, akkor duplán jót teszünk: mozgás-gazdag életmódra és ennek révén az elfogadásra is buzdítunk– mondta például a remek kezdeményezésről a TV2 Aktív című műsorának exműsorvezetője.

Mi azonban még mindig ott tartunk, hogy vajon Lui mágus, esetleg nótenkszes Erik fog-e több gólt vágni ezen a furcsábbnál-furcsább sztárokkal teletűzdelt gálán…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását