2024. május 2. - Zsigmond

Megvan Brad Pitt utóda!

Jennifer Aniston körül újra forr a levegő. Brad Pitt egykori kedvese úgy tűnik, megtalálta következő partnerét.
2009. június 23. kedd 14:29 - HírExtra
Jenifer Aniston már régóta csehül áll a férfiak terén. Brad Pittel való szakítása óta a negyvenéves színésznőcske nem képes megtalálni az igazit. Ha egyáltalán van ilyen. Legutolsó partnerével, John Mayerrel márciusban furcsán szakított, azóta pedig egyre hosszabbra nyúlik a magányos éjszakák száma. Pedig nyilván lenne olyan férfi, aki vállalkozna Jenny felvidítására…

Mindenestre a friss hírek most lázba hozták a sztárok magánéletében kéjesen vájkáló embertársainkat. Jennifer Aniston újra randizgat. A szerencsés jelölt Bradley Cooper. Aki nem ismerné, annak legyen elég annyi, hogy a férfiú rendkívül jóképű és sokak szerint nagyon tehetséges színész.

A találkozás egy partin történt, ahol a két színész remekül elbeszélgetett. Ekkor - jó hollywoodi szokás szerint - fel is reppentek a hírek, hogy valami kialakulóban van. Először mindketten tagadták, de aztán csak összefutottak egy romantikus vacsora keretében. A közeli barátok szerint nagyon jól érezték magukat. Jen szeretne kialakítani egy hosszú távú viszonyt, és nem futó kalandot keres, mondta egyik barátja a People magazinnak.

Bradben ott van a lehetőség, állítják többen is, hogy a színésznő párja lehessen. Ha másért nem is, akkor azért, mert Brad nagyon szereti a kutyákat, és többször is kijelentette, csak olyan nővel jönne össze, aki szereti a kutyáit is. Jen pedig éppen nagy kutyabolond.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását