2024. május 17. - Paszkál

Ciki! Összerogyott a katona az államfő feleségétől

Egy francia katona szó szerint összerogyott, mikor Carla Bruni elment mellette.
2009. június 25. csütörtök 11:30 - HírExtra
Nicolas Sarkozy francia elnök felesége mindig is vonzotta a férfiak tekintetét. Carla Bruni nem véletlenül kereste modellként a napi zsíros kenyérre valót, mikor Sarko rátalált. Azóta legalább annyira fontos szereplője lett a francia közéletnek mint férje.

A folyton szexis ruhákban megjelenő bombázó, most is egy csodás ruhakölteményben jelent meg az elnöki palotában. A vörös szőnyegen végiglejtő, pántnélküli kék ruhában pózoló Carla látványa teljesen magával ragadta a palota egyik őrét, olyannyira, hogy összeesett, mikor megpillantotta a First Ladyt.

A fiatal katona teljesen elvörösödött, mikor egyik kollegája felsegítette. Mikor Carla elhaladt az újra talpon lévő őr előtt rámosolygott, aki erre újra rákvörössé vált. Sarko az incidensről megjegyezte, mindig is tudta, hogy szexi asszonya után bomlanak a férfiak.”

A katona később elmondta, rettenetesen fáradt volt, és nagyon röstelli ami történt. tréfásabb cimborái azóta is azzal élcelődnek, hogy szó szerint elalélt Brunitól.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását