2024. március 29. - Auguszta

Nagyon szexi, de hülye

Megan Fox újra megszólalt, amiből ismét az következett, hogy porig égette magát. Persze ezen nem kellene meglepődni, de a mostani valahogy viszi a prímet: minden színész prosti, de ő nem is hülye!
2009. június 25. csütörtök 13:00 - HírExtra
Megan Fox, aki szuper szexi testével - és feltételezhetőleg annak privát mozdulataival - meghódította a vásznakat. Volt egy pasija, aki mellett folyamatosan csajozott is, majd szakított a pasival, és Angelina Jolie-t szemelte ki magának, aki még csak válaszolni sem volt hajlandó a keringőre való felhívásra. Egyébként a pletykák szerint ő lenne az új Lara Croft, vagyis Angelina szuper szexi akció-szerepeit osztanák rá - míg Angelina a Changelinggel bizonyított már drámában is.

Fox mostani beszólása viszont nem semmi. Az hagyján, amikor azt közli, hogy a ex-pasijának a név-tetkóját felesleges leszednie, hisz a gyerekét akár így is elnevezheti - a következő okfejtés volt agyrobbantó. „Vegyetek komolyan, okos vagyok, tudok beszélni. Imádom a szexet, benne van a véremben és a pórusaimban, nem tudom ezt ki- vagy bekacsolni! Ezért sokan ribancnak gondolnak (áááááá, nem- a szerk.), de a színészek amúgy is prostituáltak, elvégre pénzért játsszuk el, hogy szeretünk valakit!” Tehát még nem is tagadta hogy prosti... Köszönjük Emese Megan!
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását