2024. április 25. - Márk

Ki? Kivel? Hogyan? Hányszor? Mindent az orgazmusról!

Olykor sokkoló, máskor vicces megtudni, hogy a nők többsége mit, hogyan, hányszor csinál az ágyban. Most sem lesz ez másként. Készülj!
2009. június 27. szombat 12:38 - HírExtra
Úgy látszik, mi nők a nyilvános szex imádói vagyunk! Az derült ki ugyanis egy felmérésből, hogy a nők 50%-ának kedvenc helyszíne az autó, míg 31%-ának a park. Mire várunk, indulás a szabadba!

Vizsgálatok igazolják, hogy a nők egyharmada színleli az orgazmust. Egy nőn átlagban 99 alkalommal szexel, de ebből 34 alkalommal nem jut el a csúcsra. De ami a legmegdöbbentőbb: 90%-uk meg el sem tudja dönteni, valójában megvolt-e.

A felmérés szerint az átlagos O hossza 20 másodperc, mialatt 96 kalóriát égethetsz el. Kedvet kaptál? Rajta! Állítólag a nők délután egy és öt óra között fogékonyabbak leginkább a gyönyörökre. Szóval ebéd után jöhet a desszert!

A férfiak sem maradtak kérdések nélkül. 56%-uk bevallotta, ha részegen tesz ígéretet egy nőnek, hogy felhívja, soha nem teljesíti. Ami elszomorító, hogy csak 9%-uk élvezi, ha orálisan kielégíthet egy nőt! Pont ennyien vallják azt is, hogy soha nem szexelnek az exszel! Mi van veletek, fiúk?!

A nők 64, a férfiak 63%- a gondolja úgy, szerelmesen bizony jobb a szex! Amikor arról faggattuk a fiúkat, hogy ha épp nagyon szerelmesek, de jön egy bombázó lány, akivel félre léphetnének, mert garantált, hogy a barátnőjük soha nem tudja meg, mit tennének? 74%-uk azt mondja, nem csalná meg kedvesét! (így legyen!)
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását