2024. április 26. - Ervin

Paris Hilton megint alkot

Mindössze huszonnégy óra kellett Paris Hilton számára ahhoz, hogy szakítása után új lovagra leljen: ráadásul Doug Reinhardt után egy jóval ismertebb férfira vetette ki a hálóját: a Real Madrid legújabb igazolására, Cristiano Ronaldora.
2009. június 27. szombat 17:00 - HírExtra
Paris Hilton és Doug Reinhardt azért szakított, mert a botrányhősnő a barátjára támadt, amikor az egy másik nővel tereferélt egy éjszakai klubban. A Hilton szállodalánc örökösnője elveszette önuralmát, amikor Darkroom nevű Los Angeles-i éjszaki klubba betérve azt látta, hogy a barátja egy hiányos öltözékű nővel társalog. - Paris beugrott a klubba, ahol Doug a barátaival kanbulit rendezett, s amikor megérkezett, azt látta, hogy párja rendkívül bizalmas kapcsolatba került egy félmeztelen szőkével - nyilatkozta egy szemtanú. - Paris tomboló holdkórossá változott. Megdobta a lányt egy maréknyi zöldcitrommal, majd a falhoz szorította őt. Ezután karmolni és ütni kezdte Doug-ot – állítja a szemtanú. Paris szóvivője ugyanakkor cáfolta a verekedésről szóló híreket, s azt állította, hogy a kapcsolat azért szakadt félbe, mert ügyfele rájött, hogy Doug csak azért jár vele, hogy maga is híressé válhasson. Válaszul Doug közleményt adott ki, amelyben szerencsét kívánt Parisnek és minden leendő barátjának.



Jól jön a focista férj a háznál

A szerencsekívánat hamar valósággá vált. Paris bizonyára megirigyelhette Victoria Beckham népszerűségét, melyet nagyban köszönhet világhírű focista férjének, David Beckhamnak, ezért úgy döntött neki is jól jönne egy hasonlóan ismert és jóképű pasi. A napokban ugyanis a sajtó attól a hírtől hangos, hogy Cristiano Ronaldo vált minden idők legdrágább focistájává, miután a Manchester United megdöbbentő összegért, 80 millió fontért eladta a Real Madridnak. A szóban forgó összeg nyilván felkeltette Paris Hilton figyelmét is. Cristiano Ronaldo, valamint Paris Hilton és húga, Nicky egy Los Angeles-i nightclubban, a MyHouse-ban mulatott, amikor Paris odament a focistához. Szemtanuk szerint a két híresség feltűnően összemelegedett az egyik VIP páholyban, amit egyébként testőrök őriztek. Szemtanúk szerint hosszan csókolóztak és a The Sun brit bulvárlap - amely a sokat mondó Ronaldo Párizsban töltött egy éjszakát címmel hozta a sztorit - úgy tudja, a focista 15 ezer fontnak megfelelő összeget költött csak pezsgőre és egyéb nemes italokra. Hajnali háromkor a focista és Paris Hilton elvonult Nicky lakására. Cristiano két órával később távozott, majd Paris Hilton is elment. Paris az este után elégedetten nyilatkozott egy barátjának, mondván: Cristiano az exbarátomnál ezerszer jobb. Igazi atléta ... pattogtak a szikrák közöttünk”.



Újabb randi


Az éjszaka a focistában is kellemes emlékeket hagyhatott, hiszen elfogadta Paris invitálását, aki másnap testvére, Nicky Beverly Hills-i otthonába hívta meg a portugál futballistát egy újabb buliba. Egy szemtanú szerint Ronaldo éjfél után érkezett a partira, amelyen csak kevesen, a Hilton-lányok közeli barátai vettek részt. A sztárfocista egy óráig maradt. A beszámolók szerint a parti ezúttal csendesen zajlott - nyilván még fáradtak voltak az előző este történtek miatt. Ronaldo később a barátaival egy szálloda medencéjénél bulizott, ahova pezsgőket rendeltek. Egy szemtanú azt mondta: a focista volt a társaság középpontjában, ő szórakoztatta cimboráit, láthatóan remekül érezte magát. A kérdés, hogy vajon mindezt Parisnak, vagy a milliárdos szerződésének tudható-e be.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását