2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Britney Spears férjhez megy - megint

Britney Spears, a 19 évesen álszűzként berobbant szexi, kornyikáló cicababa már a harmadik férjét készül taposni, pedig még el se múlt 30. A mostani jelölt a menedzsere.
2009. június 29. hétfő 15:29 - HírExtra
Az egykori kislányos arculatból mára egy gyerekdobáló, részeges sztárprosti lett, de Britney Spears sikere nem apad. Hiába lép fel dagadtan és fullrészegen egy koncerten, hiába vannak oltári balhéi gyerekei körül - csillaga tovább ragyog. Igaz eme csillagot egy sztármenedzser, Jason Trawick igazgatja, aki Britney szívét is meghódította - vagy fordítva? A lényeg, hogy Britney hatalmas, gyémántokkal kirakott eljegyzési gyűrűjével villogott. Lóvé van bőven!

Egy közeli ismerős szerint Britney nagyon boldog - ami nem meglepő, hisz így volt ez a többi házasság megkötése előtt is. Csakhogy első férjétől egy hét után vált el, másodiktól két gyerek, tengernyi drog és veszekedés után. Most mi lesz? Mikor adja be a kulcsot? Vagy lehetséges lenne a barát által említett örök szerelem? Naiv gondolatok...
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását