2024. április 28. - Valéria

A miniszterelnök a "legnagyobb bohóc"?

Roberto Benigni olasz színész-rendezőt sem hagyta hidegen a Silvio Berlusconi olasz kormányfő körüli botránysorozat, a művész a legnagyobb bohócnak nevezte a politikust.
2009. június 30. kedd 14:56 - HírExtra
"Berlusconi a tökéletes, a legnagyobb bohóc. Még én sem versenyezhetek vele" - mondta a művész az El País című spanyol napilapnak adott hétfői interjújában. Benigni - aki a Dante Isteni színjátéka által ihletett TuttoDante című előadásával indult világkörüli turnéra - úgy fogalmazott, hogy nagy szerencséje van egy olyan kormányfővel mint Berlusconi. "Elég csak elismételni a szavait, és máris óriási sikere van az embernek" - indokolta kijelentését a művész.

"Ismerem az összes nőt, aki megfordult a szardíniai villájában. Ott voltam a partikon. Szerencsére azonban nem került nyilvánosságra több felvétel, különben a rólam készültek is szerepelnének" - ironizált Benigni.

A komikus dicsérte a spanyol lapot, amiért az leközölte a Villa Certosában fiatal lányokkal körülvett Berlusconit ábrázoló fotókat, noha az olasz igazságszolgáltatás lefoglalta a felvételeket. "Örömömre szolgál, hogy azzal az újsággal beszélgetek, amelyik bemutatta a miniszterelnökömről készült képeket. Szeretném a saját privát fotóimat is beküldeni" - viccelődött az Oscar-díjas művész.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását