2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Most egy Boeing került bajba

Ismét madarak veszélyeztettek New York felett közlekedő utasszállító repülőgépeket: egyikük egy Boeing 737-es első futóművébe csapódott.
2009. július 1. szerda 14:51 - HírExtra
A LaGuardián leszállni készülő repülőgép kiengedett futóművét ért sérülés következtében folyni kezdett a hidraulikaolaj, ennek ellenére a pilótának sikerült biztonságosan lehoznia a gépet.

A fedélzeten tartózkodó 150 személynek nem esett baja - közölte beszámolójában az NBC hírtelevíziója. Az American Airlines gépével 350 méteres magasságban történt eseményből az utasok mindössze csak annyit érzékelhettek, hogy a repülőt vontatni kellett a dokkoló kapuhoz.

Idén januárban az US Airways légitársaság 1549-es számú járata nem sokkal a felszállás után ütközött madárrajjal. A becsapódás következtében mindkét hajtómű leállt. A pilótának nem volt lehetősége, hogy visszatérjen a repülőtérre, ezért a Hudson folyó jeges vizén vészleszállást hajtott végre. A gépen tartózkodó 155 személyt épségben kimenekítették.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását