2024. május 2. - Zsigmond

Angelina Jolie ismét a földbe döngölte Anistont

A Forbes magazin nyilvánosságra hozta az öt leggazdagabb színésznő névsorát. Angelina Jolie ismételten megelőzte Miss Anistont.
2009. július 2. csütörtök 17:29 - HírExtra
Angelina Jolie újfent megelőzte Jennifer Aniston. A teltajkú színésznő és „jóbaráti” kolleganője vetélkedése azóta tart, amióta a világ egyik legjobb pasijának tartott Brad Pitt átvándorolt Angelina ágyába. A viszony közöttük nem mondható felhőtlennek, főleg mióta a Forbes magazin szokásos felmérései alapján, rendre Jennifer előtt végez a gyermekvállalásból már hobbit csináló szexszimbólum. A Forbes legfrissebb toplistája szerint a Lara Croft alakításával karriert csináló sztár Hollywood legjobban fizetett színésznője. Tavaly megközelítőleg 27 millió dollárt kaszírozott (5,2 milliárd forint) filmjeivel, miközben Brad Pitt ex-e, Jennifer 2 millióval kevesebbett, számszerint 25 milliót (4,8 milliárd forint) tehetett zsebre.

Angelina a Wantedben és a Saltban nyújtott alakításáért kapott eszméletlen összegeket, míg Anistonnak a Marley meg én című film tömte meg a zsebeit. És hozzá kell tennünk, hogy a Jóbarátok című vígjátéksorozat ismétlésével is jól járt.

Angelina a legbefolyásosabb is!

Közel egy hónappal ezelőtt az év legbefolyásosabb színésznője címet is begyűjtötte a hatgyermekes anyuka. Azon a felmérésen a talk-show királynőt, Oprah Winfrey-t utasította maga mögé. A kritikusok szeirnt, más nem is végezhetett volna az élen, hiszen amellett, hogy Jolie gondos családanya jótékonysági akcióival nagyon sokak életét könnyíti meg.

A harmadik helyet a listán az ezüstérmes Jennifertől, mindössze egyetlen millió dollárral lemaradó Meryl Streep kaparintotta meg. Sokakban meglepetést keltett, hogy a köztudottan nem a szexuális kisugárzásával hódító színésznő dobogóra került. Ebben hozzásegítette a Mama mia című nagysikerű produkció, melynek nagyban köszönheti a 24 millió dolláros (4,6 milliárd forint) bevételét.

Nagy valószínűséggel A Szex és New York című sorozat repítette a negyedik helyre 23 millió dolláros (4,4 millárd forint) bevétellel az újdonsült anyukát Sarah Jessica Parkert. Két kislányát Marion Loretta Elwell-t és Tabhita Hodge-t egy béranya hozta világra Ohióban. A 44 éves sztárnak és 47 éves férjének már volt egy közös gyermeke James, aki idén tölötte be hatodik életévét. Sarah nagyon boldog, hogy két új taggal bővült a család, viszont hamarosan újra munkába kell állnia, mert be kell fejeznie a nagysikerű Szex és New York sorozat film változatát, melyet jövő májusban terveznek bemutatni az Egyesült Államokban.

A csillagos filmcsillag

A legjobb ötbe még éppen befért 20 millió dollárjával (3,8 milliárd forint) Cameron Díaz. A szőke színésznőnek, akinek a Charlei angyalai című mozisiker elég jelentős bevételt jelentett, valószínű jelen pillanatban nem erre az ötödik helyére a legbüszkébb. Cameron a 2386. sztár, aki csillagot kapott a Hírességek Sétányán Hollywoodban. Az elismerésért szüleinek mondott köszönetet, akik mindig mindenben támogatták.

A férfi színészek jobban meg vannak becsülve
!

A magazin beszámolt róla, hogy a színészek díjazásaiban ugyan úgy, mint más munkakörökben a férfiakat jobban megfizetik. A különböző reklám és hirdetésekből származó bevételi forrásokat is beleszámítva a Szökevény és az Indiana Jones filmek sztárja, Harrison Ford végzett az élen a maga 65 millió dollárjával (12,4 milliárd forint).
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását