2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hihetetlen! Döbbenet! Szétverték Cicciolinát?!

Jajj, szegény Cicciolinát bántalmazta a volt férje! A művésznőről a Bors című kulturális folyóirat írt értékőrző cikket.
2009. július 3. péntek 10:49 - HírExtra
Volt férje bántalmazta a volt pornócsillagot (vagy inkább fekete lyukat) – írja a Bors című ismeretterjesztő kultúrlap, s ez borzasztó. Nem is szép, nem is nőies, nem is okos, de a miénk – mondhatnánk A tanú c. film klasszikus mondatát parafrazálva. Mindettől függetlenül fel vagyunk háborodva a családon belüli erőszak ilyenfajta megnyilvánulása ellen, és követeljük az igazságszolgáltatás erélyes fellépését. A sajtó – ha szeretne – még rasszizmust is láthat benne, ebben úgyis gyakorlott. Csicsolína szerelemre vágyott, ehelyett verést kapott – ezt is mondta. Felháborító, vérforraló! Sőt! Kiderült, hogy nem akarta rojtosra kuffantatni magát 40 éven keresztül, csak hát nem tartották el.

Világos. A világ intelligenciájának krémje (Csicsolína értelmi szintjével közülük is kiemelkedik) szerint nem tisztességes munkából kell élni, hanem el kell menni és űzni a legősibb mesterséget. Olyan értelmes megoldás, mintha egy kagyló találta volna ki.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Zinajda
2009. július 3. 22:47
Tényleg szánalmas. Nem azért, mert nem éppen hízelgő a cikk szerzőjének véleménye Husikáról. (Biztos azért, mert ő még soha nem nézett meg egyetlen pornó-filmet se, imádom az álszenteket! ) Az a legszomorúbb, hogy viccet csinál a családon belüli erőszak tényleges áldozataiból. Azokból a magyar nőkből, akik nyilván sosem fognak címlapra kerülni. És a szemforgató köztársasági elnöki vélemény szerint a tulajdonhoz való hozzáférés joga előbbrevaló az élethez való jognál.
Tényleg van egy szoint, ami alá nem kéne mennie a portálnak!
toleráns
2009. július 3. 20:20
Ez a "cikk", felháborító, vérforraló, de leginkább ízléstelen. Nem humoros. Sőt! Értelmetlen. Üres frázisok és kínosan erőltetett mondatok tarkítják. Degradálja az oldal színvonalát. Folytathatnám a sort, de a szerző nem érdemli meg.

roobert
2009. július 3. 14:29
Jó szar cikk. Azt hiszed humoros vagy? Inkább szánalmas.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását