2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Britney Spears egy zsidó pasit választ?

A hír, hogy Britney Spears játszhatja a címszerepet egy romantikus filmben, amely a holokauszt idején játszódik, nem kis felháborodást keltett a német zsidók körében, szerintük a Crossroads c. filmben szenvedett bukása után, nincs mit keresnie a filmvásznon.
2009. július 4. szombat 18:30 - P.Csilla
Britney és az Aranymálna-díj

Britney Spears már próbálkozott a 2002-ben rendezett Crossroads c. tinifilmben, ám nem aratott sok sikert, sőt, megkapta érte az Aranymálna-díjat, mely köztudott, hogy az Oscar ellentétje, vagyis azok kapják, akik bizonyos kategóriákban a legrosszabbat nyújtják.

Sophia időgépe

Britney mégsem érzi úgy, hogy keresztet vethet filmes karrierjére, ugyanis gondolkodik rajta, hogy elfogadja a felkérést, és Hollywoodi vásznon valósítsa meg a nagy visszatérését. A film, a második világháborúról szól és azon belül is egy zsidó-koncentrációs lágerben született szerelemről. A hamarosan forgatni kívánt film címe, Sophia és Eton sárga csillaga (The Yellow Star of Sophia and Eton), és Britney kapná a címszerepet.

A film története „enyhén” romantikus, a főhősnő, Sophia LaMont fabrikál egy időgépet- ezzel a gondolattal már sok filmben találkoztunk, majd kiderül, hogy sikerül-e valami hatásosat kihozniuk belőle, vagy ez a produkció is beírja magát a tucatfilmek kategóriájába-, visszamegy a második világháború korába, egy koncentrációs táborba, ahol rátalál élete nagy szerelme, Eton is- aki egy zsidó fogoly. A történet vége egyelőre még maradjon titok. Vajon a két ifjú szerelmest legyilkolják a nácik, vagy sikerül még idejében megmenekülniük az időgép segítségével?

Charlotte Knobloch, a Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnökasszonya mély felháborodását nem rejtette véka alá, hanem hangot adott neki, szerinte ezt a szerepet, nem egy „ilyen” múlttal rendelkező, amerikai popcsillag kellene, hogy eljátsszon, ez sértő a zsidóságra nézve, sőt egyenesen visszataszítónak nevezte.

Vajon hét év elég volt Britney–nek, ahhoz, hogy a színészi teljesítményén javítson?
Azt, hogy Britney elvállalja-e, kiderül, amint hazatér koncert turnéjáról, ahol legújabb lemezét népszerűsíti, a „Circus” c. albumát. Valószínűleg ráférne egy kis pozitív népszerűség, hiszen az elmúlt években nem a legszebb oldalát ismerhettük meg- volt két házassága, mindkettő válással végződött, bár a másodikból két kisfiú született, majd drogbotrányokba keveredett, gyerekeit eltiltották tőle, de mindezek ellenére sikerült talpra állnia, ami hollywoodi viszonylatban nem is olyan egyszerű. A Crossroads-on kívül még felbukkant, egy-két sorozatban is, mint a Will és Grace vagy a Hogyan találkoztam anyáddal. Igaz, mindegyikben felejthető alakítást nyújtott, de most majd kiderül, hogy csak a zenei szakmában tud eléri sikereket, vagy a filmes berkekben is megállja majd a helyét, mint színésznő.

A napokban nem csak ez a hír röppent fel róla, hanem valaki egy igen durva lejárató kampányt is indított ellene, olyan képeket tettek közzé (interneten), amelyek, még a 2007-es Gimme more c. videoklip forgatásakor készültek, de végül pont provokatív jellege miatt nem kerültek be a klipbe. Britney-t kellemetlenül érintette, hiszen ő úgy tudta, hogy ezeket a képeket megsemmisítették, s bár nem akarja megnevezni rosszakakaróját, de azt állítja, hogy tisztában van vele, hogy ki áll a háttérben. Így hát, nem marad más hátra, mint sok sikert kívánni a szerephez- persze, ha tényleg elvállalja-, és kíváncsian várni a premiert Magyarországon.

Képek és a cikk forrása:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/856323/Britney-Spears-se-joaca-de-a-Holocaustul/#
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1095310.html
http://socialitelife.celebuzz.com/archive/2009/06/23/britney_spears_to_switch_gears_with_holocaust_film_role.php
http://www.nypost.com/seven/06082009/news/nationalnews/brits_booby_snaps_173115.htm

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását