2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Benkő Dániel lábai előtt hevernek a nők!

Úgy néz ki Benkő Dániel a következő "Nagy Ő"! A kereskedelmi csatornán hamarosan induló valóságshowtól várja a lantművész, hogy megtalálja az igazit.
2009. július 8. szerda 14:39 - HírExtra
Benkő Dániel társra vágyik! Az egyik kereskedelmi csatornán hamarosan induló valóságshowtól várja Benkő, hogy talál végre egy olyan párt, akivel le tudná élni élete hátralévő részét.

A lantművész őszintén bevallotta, hogy most nem a "gagyishow" kedvéért szeretne hölgyekkel ismerkedni, hanem valóban az igazit keresi. Az elmúlt időszakban több társkereső oldalra is regisztrált, és ha az utcán meglát egy csinos, szemrevaló hölgyeményt, rögtön leszólítja.

Dániel 25 és 60 év közötti csinos, ápolt nők jelentkezését várja, akik el tudnák viselni az ő életvitelét. Fontos elvárás azonban, melyet Benkő az internetes oldalon is feltüntetett, hogy kizárólag tanult, értelmes legalább egyetemi végzettségű hölgyek jelentezzenek. Állítása szerint rengeteg levelet kap, melyben a hölgyek csodálatukat fejezik ki iránta, de akadnak durva hangvételű üzenetek is.

- Férfiaktól kaptam goromba leveleket, akik hosszasan ecsetelték a nemtetszésüket. Nem foglalkozom ezzel. Úgy tűnik, hogy engem imádnak a nők!. - nyilatkozta Benkő a Blikknek.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

encsi
2009. július 8. 17:24
meg h mutogatja magát pont mintha kíváncsi lenne rá mindenki! mutassa meg othon v ahol van de ne mindenki előtt! lehet énis megnézném de csak ha ketten lennénk és akkor sem azért h elélvezzek
encsi
2009. július 8. 17:24
meg h mutogatja magát pont mintha kíváncsi lenne rá mindenki! mutassa meg othon v ahol van de ne mindenki előtt! lehet énis megnézném de csak ha ketten lennénk és akkor sem azért h elélvezzek
encsi
2009. július 8. 17:23
elég gusztustalan amit művel
de sok nő ígyis imádja így ahogy van szal éppen ezért csinálja h pénzt kap az csak bónusz
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását