2024. május 5. - Györgyi

Debreceni Zita borzalmasan pozitív ember és nem küzd senkiért

Debreczeni Zita őszintén beszélt a Tabu Tv riporterének magánéletéről. Elárulta, hogy jelenleg van egy párkapcsolata, és nagyon jól érzi magát a bőrében.
2009. július 10. péntek 09:39 - HírExtra
"Mi együtt vagyunk a párommal, és ennél többet nem is kell tudnia senkinek a magánéletemről. Én tudom, hogy mi van otthon, a párom tudja, hogy mi van otthon, és ez épp elég" - meséli a Tabu Tv riporterének Debreczeni Zita, akiről nemrég még az a hír járta, hogy szakított párjával, Kedves Ferenccel.

"Én egy olyan ember vagyok, aki nem hajlandó küzdeni senkiért, úgy gondolom, hogy a férfinek kell ezt megtennie, én egy szalmaszálat sem vagyok hajlandó mozdítani egy férfi miatt. Ha egy nő olyan szituációba kerül, hogy meginog egy kapcsolat, akkor maradjon nő, és hagyja hogy udvaroljon a férfi újra" - mondta el a Tabu Tv riporterének a gyönyörű modell, aki hozzáteszi: ha egy férfi nem annyira könnyű zsákmány számára, annál jobban kell neki.

Debreczeni Zita úgy vallja, hogy ha a nők nem hagyják annyira magukat, akkor sokkal jobban felkeltik a másik nem érdeklődését, hiszen szerinte a férfiak imádnak küzdeni. "Azt mondom, hogy minden kapcsolatban vannak jó és rossz időszakok, mindent meg kell élni. Borzalmasan pozitív embernek tartom magam, egy nagyon pozitív személyiség vagyok, még a rosszban is azt látom, hogy mi az amire engem megtanított" - mesélt őszintén a Tabu Tv riporterének Zita, aki állítása szerint nagyon jó hatással van a barátaira nyugodt természete miatt.

Forrás: Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását