2024. április 29. - Péter

Elképesztő! A sztár nő teste nem öregszik

A közelmúltban nyilvánosságra került fotók szerint az egyik legsikeresebb amerikai színésznő egyszerűen nem tud rosszul kinézni. Mi lehet Demi Moore titka?
2009. július 14. kedd 10:59 - HírExtra
Sok testedzés, plasztikai műtétek és jókedv. „Csupán” ennyi Demi Moore titka. Az ötvenhez közelítő színésznő egyszerűen nem változik az évek során. Legutóbb a bahamákon nyaralt férjével, a nála 15 évvel fiatalabb Ashton Kutcherrel, s ott készültek róla azok a fotók, amelyek bizonyítják: Demi még mindig kirobbanó formában van.

A negyvenhat éves színésznő eddig már több mint háromszázezer dollárt költött már szépészeti műtétekre, melyeknek meg is látszik az eredménye. A bahamai nyaralásán készült képeken apró fekete bikiniben fürdőzött, mely nagyon hasonlított ahhoz, amit hat évvel ezelőtt a Charlie Angyalai című filmben viselt. A képeket a Daily Mail közölte és a szemfüles olvasók rögtön megállapíthatták, hogy szinte semmi eltérés sincs a hat évvel ezelőtti és a mai Demi Moore között.

De vajon miért e nagy igyekezet a színésznő részéről?

„Demi mindig ügyel rá, hogy jó formában legyen, hiszen fél, hogy Ashton egy fiatalabb nőért hagyja majd el” – mondta a pár egyik barátja a Daily Mailnek.
Mindezzel együtt természetesen kétségek is gyötrik a színésznőt, s ezért várhatóan további műtétek is várhatóak a közeljövőben…

„Nem mondom, hogy nincsenek olyan pillanatok, amikor belenézek a tükörbe és megijedek, mert látom, hogy már nem olyan vagyok, mint régen. Megpróbálok nem a ráncokkal foglalkozni, hanem azzal a sok jóval, amit az élet adott nekem és akkor hirtelen szebbnek is látom magam” – nyilatkozta büszkén Demi.

Forrás: HírExtra/daily Mail
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását