2024. március 29. - Auguszta

Otthagyták! Hajdú Péter egyedül maradt kislányával!

Minden férfi életében eljön az a pillanat, amikor egyedül kell megbirkóznia a legnehezebb feladatokkal is. Hajdú Péternél ez most következett be!
2009. július 14. kedd 16:49 - HírExtra
Iszonyatosan nehéz próbatétel elé nézett Hajdú Péter a minap, amikor is felesége és egyetlen gyermeke anyja, Sarka Kata otthon hagyta őt öt hónapos kislányukkal! Kata ugyanis műsort vezet az RTL Klubon reggelente, így Hajdúra hárul az összes nehéz szülői feladat.

"Ez az első alkalom, hogy ő vigyáz az öt hónapos kislányunkra. Eddig még sosem pelenkázott, ezért tegnap megmutattam neki, hogyan kell, de ma reggel már kétségbeesetten kérdezte, hogy akkor melyik is a pelus eleje? Ennek ellenére sikerrel vette az akadályokat, és amire hazaértem, egy mosolygós és tiszta Noémi fogadott" –  mesélte a nagy kaland részleteit Kata.

Noémivel egyébként igen nagy szerencséjük Hajdúéknak, hiszen szinte egy álomszuszékkal van dolguk: a kislány szinte születése óta átalussza az éjszakákat, és reggel kilenc előtt általában nem ébred fel.

"Petivel csak ritkán tudunk kettesben lenni, ilyenkor moziba, színházba, vacsorázni járunk, és a bébiszitterünk vigyáz Noémire. Bulizni előtte sem jártunk, tehát ez most sem hiányzik az életünkből" – utalt a gyermeknevelés nehézségeire „Hajdúné” Kata.

De vajon miért nem maga az apák gyöngye, Hajdú Péter nyilatkozott? Biztos kimerült a hirtelen jött apasági próba során…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását