2024. május 3. - Tímea, Irma

Távozik az RTL Klub népszerű műsorvezetője?

Már nem kell sokat várni a baba érkezésére, Lilu alig bírja kivárni, hogy végre életet adhasson kisfiának. Mivel egyre jobban megterhelő neki a munka, ezért otthagyja az RTL Klubot.
2009. július 14. kedd 12:59 - HírExtra
Már nincsen sok vissza Lilunak, az RTL Klub műsorvezetőjének a szülésig, hamarosan életet ad majd első gyermekének. Eddig rendszeresen bejárt reggelente dolgozni is, de mostanában észrevette magán, hogy fárasztja az örökös hajnali kelés, ezért hamarosan otthagyja a Reggeli című műsort.

- Olykor fárasztó nagy hassal végigülni négy órát, de egyelőre élvezem. Hamarosan eljön úgyis az az idő, amikor majd csak a kisfiam fogja kitölteni a mindennapjaimat. Nagyon várom már a pillanatot, amikor a világra hozhatom, de ugyanakkor nagyon izgulok is miatta. Rengeteg tanáccsal láttak már el a tapasztalt barátnőim, a szülészemmel is beszélgettünk, de ennek ellenére is vannak félelmeim. – mesélte Lilu a Blikknek.

A harminchárom éves műsorvezető még nem döntötte el, hogy majd férje is jelen legyen-e a nagy pillanatban. Ezt a döntést majd akkor fogja meghozni, amikor már a szülő szoba felé mennek. Férje mindenben támogatja, Lacival meg tudja osztani az aggályait is.

- Jelenleg szülés-előkészítőre is járok, ahol felkészítenek mindenre, de mégis van bennem félsz. Nem tudom, hogy mennyire lesz fájdalmas, milyen hosszú ideig fog tartani, de az biztos, hogy amennyiben lehetséges, természetes úton szeretném a világra hozni a kisfiamat. – tette még hozzá Lilu.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását