2024. május 5. - Györgyi

Kiszel Tünde menekül?

Hosszú ideje üldözi Tünci azt a férfit, aki szerinte a leánya apja. Most L. László eljött tisztázni a helyzetet, de Tünde inkább nyaralni ment.
2009. július 18. szombat 20:00 - HírExtra
A mai napig nem lehet bizonyossággal tudni, hogy ki az édesapja a kis Donatellának. Ennek kapcsán az utóbbi hónapokban heves vitába bonyolódott egymással az anyatigrisként viselkedő Kiszel Tünde és a Németországban élő operaénekes. A felek előbb az újságok címlapjain üzengettek egymásnak, aztán a nyár elején Kiszel ügyvédje, dr. Hyross Virág levelet írt L. Lászlónak, amelyben arra kérte, hogy egy személyes találkozón tisztázzák az apasági kérdést.

Az énekes ezért a napokban, titokban hazaérkezett, de nem tudott találkozni Tündével, aki kislányával együtt inkább külföldi nyaralásra indult. A Bors munkatársa a Balaton déli partján találkozott a csalódott férfival, aki nem engedte, hogy lefotózzuk, nyilatkozni sem akart, ugyanakkor egyértelművé tette Kiszelhez fűződő kapcsolatának lényegét.
Eszerint Tünde egyetlen alkalommal készített vele interjút, azóta is rajong érte, több előadását is végighallgatta, szinte zaklatta, majd előállt az apasági üggyel. Állítólag emiatt több hazai lemezszerződéstől is elesett, mert hiteltelenné vált az operát hallgatók körében, de ennél is kellemetlenebb lenne, ha Németországban élő családja megtudná, mivel vádolják idehaza.

Valószínűleg ezért is szánta rá magát a találkozóra, és nem érti, Kiszel miért menekült el előle. Nem az időt és a pénzt sajnálja, amit erre a felesleges útra költött, hanem azt, hogy továbbra is apasággal vádolják. Megkerestük Kiszel Tünde ügyvédjét, aki nem volt hajlandó kommentálni a dolgot, csak annyit mondott, hogy ügyfele nevében nem tud nyilatkozni. Kiszel Tünde sem volt bőbeszédűbb, ő a magas telefonköltségekre hivatkozva fogta rövidre:

– Elhalasztottuk a megbeszélést Lacival – nyilatkozta, majd azt ígérte, hogy a jövő héten hazajön, és bővebben kifejti véleményét. Úgy tudjuk, hogy L. László addigra már újra Németországban lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását