2024. április 29. - Péter

Trendi vibrátorok

Mindegy, hogy az interneten rendeled meg, vagy bemész egy szex shopba, a választék igen nagy és sokszínű.
2009. július 18. szombat 14:05 - HírExtra
Csúcskategóriás vibrik

Ha gyakorlott vibrátor használó és nyüvő vagy, akkor bizonyára te is tisztában vagy vele, hogy az olcsóbb darabok, nem tartanak túl sokáig, könnyen elromlanak, rosszabb a minőségük.

Érdemes tehát beruházni egy drágább példányra ahhoz, hogy a gyönyörök gyönyörét élhesd át hosszútávon, megbízható teljesítménnyel. Vannak fontos dolgok, amire ha megteheted, áldozni kell. Ez pont ilyen.

Lelo vibrátorok

Ez a típus, igen népszerű a felsőbb felhasználói körökben. A Lelo fényes csillogó-villogó játékszerei a legjobbak közt vannak a szexuális segédeszköz gyártók ranglistáján.

Kézbe illő forma, testhez jól illeszkedő klitorisz izgató és G-pont stimuláló tartozik hozzá. Magas színvonalon nyújtja az élvezeteket. Arról már nem is beszélve, hogy milyen klassz halk és a mini verziókat bárhová magaddal viheted.

Jimmy Jane játékszerek


Miért korlátoznád le magad az egyszerű mellett, mikor válogathatsz a Jimmy Jane féle színes, formás, exkluzív vibrátorok és más kiegészítők közül? Kipróbálhatod a nyúl formájú csikló izgatót, vagy válogathatsz a több féle teljesen vízhatlan vibrátor közül is.

Ha igazán kényeztetni akarod magad, akkor beújíthatsz egy JJ féle szuper vékony vibrátort a dizájn érdekében, vagy esetleg eshet a választás a színtiszta aranyból készült gyémántberakásos játékcsodák valamelyikére is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását