2024. március 29. - Auguszta

Drog és keménypornó a királyi családban

Kemény drogot árul és prostituáltak szolgáltatásait ajánlgatja Anglia majdani királynéjának nagybátyja.
2009. július 19. vasárnap 16:48 - HírExtra
A megdöbbentő leleplezést a vezető vasárnapi brit bulvárlap, a News of the World tárja az alattvalók elé. A két újságoldalnyi, fotókkal és videóval illusztrált feltáró riport szerint az Ibizán élő Gary Goldsmith kannabiszféléket, sőt kemény kokaint is forgalmaz, és a szexiparban otthonosan mozgó ismerősei révén örömlányokat is bármikor kész a fizetővendégek rendelkezésére bocsátani.

Goldsmith nem más, mint Kate Middleton anyjának testvére, Kate pedig Vilmos hercegnek, a brit trón második számú várományosának barátnője. Ha valóban elhangzik a királyságszerte feszült figyelemmel várt eljegyzési bejelentés, Kate hamarosan Vilmos menyasszonya, és ebből következően a majdani brit uralkodó felesége lesz.

A kínos rokon a News of the World "üzletembereknek" álcázott riporterei előtt tárta fel meglehetősen könnyelműen, hogy mikkel foglalkozik korlátlan szabadidejében. A beszámoló szerint a spanyol szigeten emelkedő álomvilla tulajdonosa elmélyült ismeretekkel bír a kábítószerekről, amelyekből bőséges mennyiségben tárol otthonában is.

A beszélgetés során többfélét is felajánlott vendégeinek, és biztosította őket arról, hogy házhozszállítást is vállal, akár helyben, akár Londonban.

Mindemellett lányokat is "forgalmaz". Ez be is bizonyosodott, amikor Goldsmith egyik kapcsolata - egy futtató - megjelent az újságírók szállodájában, és közölte, hogy 600 fontért (190 ezer forintért) egész éjszakás programot nyújtó brazil hölgyeket tud szállítani.

Vilmos - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki apja után a második a brit trónutódlási sorban - és Kate Middleton 2006-ban már vendégeskedett a nagybácsi villájában - erről annak idején a brit sajtó is beszámolt -, és Goldsmith szerint augusztusban is hivatalosak hozzá.

Az udvar egyelőre nem reagált az elképesztő sztorira, így arról sincs hivatalos értesülés, hogy a herceg és kedvese ezek után valóban ismét tiszteletét teszi-e a kevésbé tiszteletreméltó rokonnál, aki - saját bevallása szerint - szívesen nézeget keménypornót 130 centis plazmatévéjén, amikor éppen nem kemény drogot vagy lányokat árul...

A News of the World közölte, hogy a trónörökösi barátnő illegális kábítószereket forgalmazó nagybátyjának adatai a spanyol és a brit hatóságok rendelkezésére állnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását