2024. május 4. - Mónika, Flórián

Elképesztő! Szenzációs hírek Győzikéről!

Győzike földönfutóvá lett? Legalábbis mivel fog közlekedni?! 35 millió forintért eladta a Ferrariját! El sem hisszük, ez annyira mellbevágó. És újabb szenzáció derült ki! Rapper!!
2009. július 21. kedd 10:30 - HírExtra
Nem régen túladott a csodaautóján a roma rapper – tudósít minket a  Blikk. Ez tehát egy újabb szenzáció! Nem csak azért, mert (anyám, borogass!) mivel fog járni majd a fantasztikusan képzett tengerészgyalogos (amennyire rapper), hanem azért is, mert kiderült, hogy ő: rapper is!

Erről tudomásunk eddig nem volt, s kíváncsiak lennénk Eminem, a Cypress Hill itthonról pedig mondjuk FankaDeli gondolataira is Győzike rapperségéről.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Kinga
2009. szeptember 5. 21:47
Rapper?Volt o mar minden.Csak azt nem veszi eszre amit csinal azon maximum rohogni lehet.Mar unalmas Gyozike jobban tenne visszavonulna.Egyetertek Pandur 58al.Elobb beszelni kellene megtanulnia rendesen.Pazarlo,nagykepu alak.
pandur58
2009. július 24. 15:46
Bocsi!! Egy másik, győzővel kapcsolatos oldalon szóltam hozzá.A letőrlést vissza vontam.
pandur58
2009. július 24. 15:17
Néhány napja megírtam a véleményemet erről a primitív lényről.Leírtam többek között hogy ez az ember sok tíz milliót szór el és élvezi az RTL Klub
anyagi támogatását,amig emberek halnak éhen,alszanak az utcán,vagy fagynak meg télen.Az adó fizető polgárok pénzéből lógatja a lábát a tengerekben,és egzotikus tájakon nyaral.Éppen ezért igen irigy vagyok rá,fölleg azért mert ezekért a javakért nemdolgozott egy percet sem.Fölleg nem rapperkedett.Azt sem tudja mi az!!
Nyomorultam még beszélni sem tud,csk makog.Hát ennyit erről a genetikai maradékról.Remélem nem veszik le a hozzászolásom,mert a multkori az eltünt.Pedig csak az igazat írtam le.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását