2024. március 29. - Auguszta

Hoppá! Sebestyén Balázs elszállt!

Elképesztő dologra vállalkozott Sebestyén Balázs: leküzdve minden félelmét és rettegését megtette, amire eddig nem volt mersze.
2009. július 23. csütörtök 16:19 - HírExtra
Az RTL Klub és a Danubius Rádió műsorvezetője olyan kalandra vállalkozott, amire eddig még soha. Tériszonya ellenére beült Besenyei Péter műrepülő világbajnok mellé, és együtt hódították meg az eget. A Danubius Pirítós mindeközben együtt izgulhattak Balázzsal.

A páros a tököli repülőtérről szállt a magasba, egészen a Lánchíd fölé. Vadon Jani és Rákóczi Feri, valamint a Danubius Pirítós szerkesztősége az Alagút tetejéről figyelte a parádét, amely cseppet sem volt veszélytelen, na jó, egy ilyen tapasztalt pilótával az volt. Balázs persze csinálta a show-t, ahhoz ugyanis, hogy be tudjon jelentkezni az élő műsorba, egy kapcsolót kellett mindig megnyomnia. Ez viszont a műrepülőt igencsak zavarta a vezetésben…

Sebestyén Balázs nagy kalandja videóban:

Természetesen a sokszor kritikus műsorvezető-társak is elismerték Balázs hősiességét, aki leszállás után bevallotta, hogy fizikailag azért egy kicsit megviselte a móka:

„Nem tagadom, miután leszállt a gép, tíz percre le kellett ülnöm, mert felkavarodott a gyomrom. Régi álom vált valóra. Borzasztóan élveztem. Életem egyik legnagyobb kalandja volt, de azért nem mondom, hogy nem viselt meg picit” – mesélte a műsorvezető.

A Hungaroring Festhez kapcsolódó esemény még messze nem az utolsó volt a hétvége folyamán, sőt. Sebestyén Balázs például találkozik majd a skótforma-1-es legendával, David Coultharddal, és kipróbálja a savety car-t is.

Reméljük attól nem kapja el a hányinger gyenge gyomrú barátunkat…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását