2024. április 28. - Valéria

Megdöbbentő! A népszerű magyar énekesnőre börtön vár?

Dér Heni pár hete könnyelműen elárulta: szokott vétkezni a közlekedés biztonsága ellen. Most főhet a feje, mert a rendőrség eljárást indított ellene.
2009. július 23. csütörtök 11:09 - HírExtra
Dér Heni még májusban nyilatkozott úgy egy bulvárlapnak, hogy olykor a forgalommal szemben hajt az autójával. Heni valószínűleg csak viccnek szánta a kijelentéseit, ennek ellenére súlyos következményei lehetnek.

Éjszaka jött rám a kattanás. Túl átlagos napom volt, ezért úgy döntöttem, kitombolom magam. Egy barátommal voltam, amikor az egyik lámpánál az ellenkező oldali sávba kormányoztam a kocsimat.

A sofőrök kétségbeesetten dudáltak, villogtak, én meg csak integettem, és visítva, ordítva röhögtem, ahogy szlalomoztam köztük. Szerencsére nem volt a környéken rendőr, örülök is, hogy ezt nem látták, és nem kaptak el” – mesélte az elképesztő akcióját az énekesnő.

A nyilatkozat után a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya hivatalból elindította az eljárást, igaz, egyelőre ismeretlen tettes ellen, közúti veszélyeztetés gyanúja miatt. Heni tette ugyanis már nem szabálysértésnek minősül, hanem bűncselekménynek. Ha pedig bűnösnek találják, hosszú időre búcsút mondhat a szabadságnak, mert akár három évet is kaphat.

„A Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény 186. § (1) bekezdése szerint, aki a közúti közlekedés szabályainak megszegésével más vagy mások életét vagy testi épségét közvetlen veszélynek teszi ki, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, valamint mellékbüntetésként járművezetéstől eltiltás szabható ki” – áll a BRFK sajtóosztálya közleményében.

A tréfa tehát komoly következményekkel járhat. Heni valószínűleg meg is ijedt ettől, mert sem őt, sem ügyvédjét nem lehet szóra bírni a rendőrségi eljárással kapcsolatban. (A Dér Henivel készült korábbi interjúnkat itt olvashatják.)
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását