2024. április 25. - Márk

Ciki! Sebestyén Balázst megalázták kerékcsere közben!

Hogy lehetnek ilyen bénák a Danubius Rádió műsorvezetői? Csúnyán megalázták a Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri alkotta rádiós triót.
2009. július 24. péntek 16:29 - HírExtra
A nagy hármast nem is akárkik döngölték a földbe: Kasza Tibi, Sári Évi és Bárdosi Sándor verte meg őket. Hogy miben? Kerékcsere-versenyben…

Bemelegítésnek David Coulthard, a skót forma-1-es legenda adott interjút Balázsnak a Danubius Rádió Pirítós című műsorának keretein belül:

„A safety carba is beültünk, Feri is, és én is. A Várban körbevittek minket, igazán nagyon jól éreztem magam. Coultharddal interjúzni izgalmas volt, ugyanúgy, mint ez a pár kör abban az autóban, amely veszély esetén felvezeti a kocsikat a versenypályán. Ez a rádió egy órás különkiadása volt, amelyben minden a F1-ről szólt” – mesélte élményeit az RTL Klub és a Danubius műsorvezetője, Sebestyén Balázs..

Ezek után következhetett a kerékcsere-verseny, ahol bizony csúnyán leégtek a rádiós arcok:

„Azt kell mondanom, hogy lealáztak minket. Pedig nagyon nagy volt az arcunk az elején, ők pedig szerényen jöttek, de Kasza Tibi csak altatott minket, kiderült, hogy nagyon megy nekik. Még akkor is, ha Sári Évi dekoratív külseje fordított arányban van a kerékcserében való jártasságával: ő csak elterelte csapattársai figyelmét, nem volt nagy segítség. Mi nem tudtunk mit kezdeni ezzel a feladattal, bénák voltunk. Ha rajtunk múlt volna annak idején Alonso, vagy Häkkinen világbajnoksága, csúnyán elúszott volna. Maradunk inkább a rádiózásnál” – mondta nevetve Vadon Jani.

De vajon miért nem kérték meg a derék Coulthard barátunkat, hogy adjon egy kis leckét a Forma-1-ben használható legjobb technikákról?
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását