2024. április 28. - Valéria

Öt tuti szexpóz: ezeket ki kell próbálnia!

Ez a póz-próbálgatás nem is rossz móka, ugye? Igen, fiúk, a második felvonás is a nők élvezetét helyezi előtérbe, de nem hinném, hogy ezzel ti rosszul járnátok. Azért van rá szükség, mert hajlamosak vagytok elfeledkezni a csiklóról. Nagy hiba!
2009. július 25. szombat 12:26 - HírExtra
Fordított lovaglás

Úgy ülj a pasidra, hogy ne az arcát, hanem a lábát lásd! Párodnak remek kilátás nyílik a fenekedre, te pedig szóhoz sem jutsz majd az új élménytől!

Megszelídített tigris

Ha a nő négykézlábra ereszkedik, a pasi pedig hátulról hatol belé, az már magában elég állatias, de te még fokozhatod. Ereszd le egész mellkasodat az ágyra, mert ebben a szögben a hüvelyed nemcsak összeszűkül, de meg is nyúlik. Ráadásul kényelembe élvezhetsz.

Megcsavart Futó

Amikor kanál pózban vagytok, és a hátatok egymáshoz ér, ereszd le a felső lábadat, és tedd az övére. Így sokkal mélyebb lesz a behatolást, és a támaszték miatt a csiklód sem szorul háttérbe. Sőt!

Csókolózó aranyhalak


Igenis lehet úgy kényelmes az aktus, ha szemben vagytok egymással. Elég, ha megemeled a lábad, ő pedig rohan befelé. A döfés helyett a körkörös mozdulat a hatásosabb, és azért fogod élvezni, mert minden egyes forduló alkalmával a csiklódat veszi célba párod. És még csókolózni is tudtok!

A pisai ferde


Az utolsó póz igazi akrobatáknak ajánlott. Hiába, ez egy értékes emlékmű! Szóval a pasid fogja meg a lábaidat, és emelje a vállára. Eközben te gyakorlatilag vedd fel a fejenállás helyzetét, ő pedig így hatoljon beléd. Lehet, hogy egy idő után a nyakad felmondja a szolgálatot, de legalább egy ideig nézd meg más szemszögből a világot- és a pasidat meztelenül. Lassú, óvatos mozdulatokkal indítsatok, és várjátok meg. Te érezni fogod, ahogy a vér áramlik a fejedbe onnan pedig az erogén zónákba. Hmm!
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását