2024. április 18. - Andrea, Ilma

Az öt legdurvább szexhiba

Ez egyáltalán nem titok, hogy a pasik is szoktak hibázni az ágyban. Megakadályozni úgysem tudod, hogy kibeszéljen a barátnőjével, megelőzni viszont annál is inkább. Íme, az öt főbenjáró „bűn”…
2009. július 26. vasárnap 07:03 - HírExtra
1. Amikor a férfi nem domináns

A nők mind érzelmileg, mind szexuálisan vonzódnak a magabiztos férfiakhoz. Az ágyban egyik legnagyobb hiba, amit egy srác el tud követni, ha nem mérvadó, ha minden lépést, pózt a nő irányít.

Néha ugyan a csajok is szeretnek az irányító szerepében lenni, de legtöbbször mégiscsak azt várják el, hogy vezessék őket, ráadásul egy olyasvalaki tegye ezt, aki tudja, mit akar és nem ijed meg a kihívásoktól.

2. Amikor a pasi érzelmileg távol van


Lehet, hogy nem gondolod, hogy az érzelmeidnek bármi köze is van a szexuális életetekhez, de valójában igenis nagyon fontos. A csajoknak nem mindegy, hogy hogyan állsz hozzá a szex kérdéséhez.

Ha azt látja rajtad, hogy neked tökéletesen mindegy, hogy lefekszetek-e, vagy sem az negatív irányba terelheti a dolgot. Mindegy, hogy tartós kapcsolatról, vagy másról van szó. Ha érzelmileg falak vesznek körül, a hálószobában is képletesen kívülről szemléled majd az eseményeket.

3. Amikor unalmas és kiszámítható


A legtöbb pasit felizgatja, ha egy olyan technikára bukkan, amit a partnere szeret és nagyon élvez. Annyira belejönnek, hogy minden egyes alkalommal csak ismételgetnék, azon az elvben, hogy ha egyszer működött, miért ne működhetne az elkövetkezendő húsz évben is?

A lányok nem akarják, hogy egy pasi uncsi legyen és kiszámítható. Azt akarják, hogy tegyen folyton új felfedezéseket és legyen kreatív, változatos. Ezért, próbálj ki gyakrabban új pózokat, vigyél színt a szexuális életetekbe különféle segédeszközökkel, játékokkal. Így, mindig ébren tudod tartani a vágyát.

4. Amikor a technika megszállottja


Minden ember érdeklődik a tudás iránt, ez csak természetes. Azonban, ha a pasi megszállottjává válik a különféle szextechnikák elsajátításának és a dolog teljesen előre megszervezetté, menetrendszerűvé válik, akkor a nő, riadót fúj.

Nem szabad hagyni, hogy a szexuális életből elvesszen a spontaneitás. Néha egy tíz perces numera spontán bárhol, ahol rátok jön, sokkal többet ér és szebb emlékeket hagy, mint egy gondosan megszervezett „kötelező program” szagú este.

5. Amikor a pasi azt hiszi, mindent tud


Sokszor azt gondolják a pasik, hogy amit a pornóban látnak, azt valóban élvezi minden nő. Ez persze korántsem így van… Nem mindenki bukik, mondjuk a fenékpaskolásra, meg a hajhúzogatós, kéz hátraszorítós pózokra.

Persze ez a férfiaknak nagyon tetszik és a pornóipar pont ezt igyekszik megcélozni. Ne gondold, hogy mindent tudsz a csajodról! Egy élet is kevés kiismerni a másikat, pont ettől lehet folyton izgalmas a kapcsolatotok, ha okosan használjátok ezt ki.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását