2024. március 29. - Auguszta

Unalmas a szex? Íme, nyolc bizarr tuti tipp!

Az internet elterjedésével, sokkal könnyebben jut el az információ az emberekhez és egyfajta nyitottságot is eredményezett ez. Most összegyűjtöttünk a legbizarrabb szex-tippeket!
2009. július 26. vasárnap 12:03 - HírExtra
1. Harapós

Nagyon szexi és izgató tud lenni, ha szex közben harapdálod a kedvesedet. A csajok szeretik, ha a feneküket, combjukat, vállukat finoman harapdálják. Persze a lehetőségek tárháza igen széles, felfedező útra indulhatsz a test összes részén.

Egy dologra azonban gondosan ügyelj mindig, nem az a cél, hogy kiharapj egy darabot a kedvesedből, hanem az, hogy a lágy érintés és a fájdalom közti arany középutat megtaláld.

2. Olaj


A különféle szexuális masszázsolajak használata nem új keletű dolog, azonban igen alulhasznált az átlagember szexuális életében.

Az olaj alapvetően egyfajta simább, csúszósabb közeget biztosít a szexuális játékaitokhoz, ami gyakran klasszisokkal felnagyítja az élvezeteket. Fontos, hogy az olaj, amit használtok természetes anyagokból készüljön és jó legyen az illata!

3. Hideg-meleg


A hőmérsékletváltozás a különféle érzőidegek izgatószere. Látod, hogy mi fog érintkezni a testeddel, tudod, mi fog történni és felajz a tudat és a vágy. Nagyon izgalmas tud lenni és számos variáció szóba jöhet a hővel való játék közben.

Forró, folyékony csokoládé, egy pohár hideg bor, jégkocka. Arra mindig ügyeljetek, hogy ne váljon kényelmetlenné, fájdalmassá a kísérletezgetés!

4. A láb


Szopogasd a lábujjait, lábfejét! Ez a különleges szex egyik alap motívuma a lábak körültekintő kényeztetése.

Sok ember ódzkodik tőle, azonban kevesen tudják, hogy a lábujjak és a felső lábfej rengeteg idegvégződést tartalmaz, ami nagyon izgalmas előjáték lehet. Körültekintőnek kell lenni lábápolás szempontjából, de megéri az „áldozatot”.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását