2024. május 3. - Tímea, Irma

Elképesztő részletek BB Évi terhességéről!

BB Évi ismét kisbabát vár. Ez már a második gyermeke lesz, de lehet, hogy őt sem Évi nevelheti fel. Vajon kitől származik a gyermek és ki fog segíteni Évinek a nehéz időszakban?
2009. július 28. kedd 11:59 - HírExtra
A Big Brother egykori győztese, Párkányi Évi ismét gyermeket vár. Az egyik bulvárlap szellőztette meg az információt, amit Évi édesanyja meg is erősített. Az apa kilétéről azonban nem tudni.

Évi egyébként rendkívül nehéz éveket élt át, mert alkoholizmusa annyira elhatalmasodott rajta, hogy már nem bírta kontrollálni cselekedeteit. A folyamatos részegeskedésnek, verekedésnek és rombolásnak (egy ízben összetörte egy kocsma berendezését, amiért a rendőrség is őrizetbe vette) az vetett véget, amikor a Kaposvári Városi Bíróság korlátozottan cselekvőképesnek nyilvánította, gyámot rendelt ki mellé, így a jövőben még hivatalos ügyeit sem intézheti egyedül.

Évi ezért még a saját gyermekét, János Noelt sem nevelheti: őt rokonai nevelnek, mivel a gyámhatóság szerint a lány képtelen ellátni anyai feladatait. Kérdés ezek után, hogy mi lesz az újabb kisgyermek sorsa?

„Ha valaki korlátozottan cselekvőképes, nem zárja ki őt abból, hogy gyakorolja szülői felügyeleti jogát. Ám Évi esélyeit ronthatja, hogy első gyermekét nem ő neveli. A gyámhatóság ilyen esetben mérlegeli, hogy alkalmas-e az újabb gyermek nevelésére” – mondta el a bulvárlapnak egy ügyvéd.

De lehet, hogy mégis segít neki valaki…

A TV2 sztárja, Joshi Bharat ugyanis még márciusban elhatározta, hogy segít Évinek, és a TV2 is úgy döntött, hogy felelősséget vállal a kaposvári lányért.

„Én is sajtóinformációkból értesültem arról, hogy Évi állapotos. Annak idején, amikor a műsorom vendége volt, egy szakértő csapatra bíztuk őt, akik azóta is folyamatosan foglalkoznak vele. Nem tudom, hogy a gyermekáldás mennyire segíti a gyógyulási folyamatot, de bízzunk a legjobbakban” – nyilatkozta semmitmondóan Joshi.

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Pityuli
2009. július 28. 14:58
Valaki, kérem, lőjje már le ezt a "nőt"...valaki hogy ilyen ostoba legyen, az már nevetséges! Ez a hír? Hogy megint felcsinálták? Éhezés van a Világon, neves gyárak, cégek mennek tönkre a válság közben, és ez a nagy hír? Egy lebukott, a pénzével idiótán bánó valaki? Ott van most, ahova indult az életében!
ferooo1
2009. július 28. 14:56
tv 2 rtl magyar embereket tett tőnkre én bizom hogy az uj kormány elzavarja őket és felelősségre lesznek vonva azok a mocskok akik csinálták a cigány show-kat a magyar emberekben azt a félelmet ébresztve itt a cigány paradicsom van itt lehet a tv-ben garázdálkodni itt milliárdokat adnak egy buta cigány csürhének győző néven elhíresült bandának amig nyugdijasaink éheznek
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását