2024. április 25. - Márk

Ez már nagyon durva! Megcsalja szépséges feleségét az énekes?

Botrány van készülőben, ugyanis Avril Lavigne férjét egy másik nővel látták tegnap este vacsorázni. Amúgy is olyan pletykák keringenek, hogy titokban elváltak.
2009. július 29. szerda 14:59 - Kővári Adrienn
Egyre rosszabbul áll Avril Lavigne és Deryck Whibley házassága. Korábban már felröppentek olyan hírek, hogy titokban elváltak a fiatalok, ráadásul az utóbbi időben nem jelentek meg sehol sem kettesben. Ez már önmagában nagyon gyanús.

A minap még rosszabbra fordultak az események. Lesifotósok lencsevégre kapták, amint a punk énekes egy másik lánnyal vacsorázott. Senki sem tudja, hogy ki az a lány, az is lehet, hogy csak barátok.

Ilyen fiatalon már válnak?


Anno, amikor összeházasodtak a fiatal énekesek, sokan hitték úgy, hogy túl korai volt ez mindkettőjük részéről. Ők mégis rácáfoltak erre, mert évekig boldogan éltek egymással. Az utóbbi hónapokban viszont túl nagy a csend körülöttük.

Lehet, hogy csak egy egyszerű baráti találka volt ez Deryck részéről, mégis sokan gyanakodnak másra. Az utóbbi időben nem mutatkozott Avrillel, s erre egy másik nővel látni őt vacsorázni... Vajon mi lehet a háttérben? Tényleg elváltak titokban a fiatalok?
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Tatanka
2009. július 30. 13:05
Szerintetek mi lehet a háttérben? Nem tudjátok hogy Avril stúdiózott éjjel nappal?? Talán egy kis pihenés nem árthat nem? Igaz h avril is úgy viselkedett az 1ik este mint 1 .... de gondolom deryck nem csalná meg feleségét, hiszen a 12 dalból( az új lemezén ) 8-at ő írt Avrilnak!!! szal inkább így ez nem igaz!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását