2024. április 18. - Andrea, Ilma

A lányok vágya a baltás gyilkos lenne?

Szívtiprónk, Robert Pattinson nem érti, hogy a lányok miért rajonganak annyira Edward Cullen karaktere iránt, amikor nem is ismerik.
2009. július 30. csütörtök 07:59 - Kővári Adrienn
Napjaink legszexibb férfija, Robert Pattinson néha furcsállja, hogy annyi lány rajong érte, s Edward Cullen karaktere iránt. A huszonhárom éves szívtipró a brit OK! magazinnak nyilatkozta is, hogy nagyon sok új dolgot tanult a lány rajongóitól, akik sosem a megfelelő srácba szeretnek bele. „Furcsa, de a csajok mindig ilyenek. Csak nézed őket, és azt gondolod: miért vagy ezzel a pasival?” – mesélte nevetve a színész.

Az neki a legmegdöbbentőbb, hogy egy nem létező karakterért rajonganak, akit nem is ismernek. Szerinte a jófiúk mindig csak későn jönnek, előtte a lányok megismerkednek a rosszabbakkal. „Ha Edward nem egy kitalált ember lenne, és találkoznál vele a valóságban, ő sem különbözne a rosszfiúktól. Valószínűleg ő is egy baltás gyilkos lenne, vagy valami hasonló.” – elmélkedett Robert, a karakter megformálója.

Még a csajokra sincsen ideje


Nemcsak a furcsa rajongók miatt nincsen most barátnője Robertnek, hanem a munka is teljesen leköti. Nemrég fejezték be az Alkonyat második epizódjának a forgatását, a New Moon-t, máris új filmet készít. Jelenleg a Remember Me című romantikus drámán foglalatoskodik.

Augusztusban viszont elkezdik forgatni az Alkonyat című regény harmadik epizódját, az Eclipse-t. Újra összeállnak a főszereplők, Roberttel az élen, hogy ismét a vámpírok bőrébe bújjanak.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tündérke
2009. július 30. 19:44
nah, nekem ez a pasi kell <3
Neji_
2009. július 30. 10:01
majd ha ráérek sajnálom szegényt :(
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását