2024. április 29. - Péter

Micsoda látvány! Liptai Claudia teljesen pucéran!

Amit eddig csak sejtettünk, most biztossá vált: a Playboy fotósa megerősítette, hogy Liptai Claudia teljesen le fog vetkőzni a magazinnak. Most örüljünk vagy retteghetünk?
2009. augusztus 3. hétfő 10:59 - HírExtra
Minden idők legtöbb eladott nyuszis magazinra számíthat Radnai Péter főszerkesztő valamelyik őszi Playboy lapszámát tekintve, ugyanis csak idő kérdése már, mikor dobja le az összes ruháját Gesztesi Károly felesége.

„Szinre mindenben megegyeztünk Claudiával, csak néhány technikai részletet kell még megtárgyalnunk. Ilyen közel még sohasem írtunk a szerződés aláírásához, így szinte biztos, hogy a színésznő még idén felbukkan a playboy címlapján – mondta a Radnai Péter, a nyuszis magazin főnöke a Borsnak.

A főszerkesztő ráadásul azt is elárulta, hogy – mivel Liptai önmaga is egy rendkívüli jelenség – a fotósorozatot sem tervezik hétköznapira. Extrém helyszín, teljes pucérság – vajon milyen Liptait fogunk majd látni, és persze mikor?

A Liptai-rajongóknak jó hír: a Bors információi szerint már októberben a meztelen Claudia fog visszamosolyogni ránk az újságárusok standjairól.

Persze ki nem mosolyogna a egy hárommilliós csekket látva…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dékány
2009. augusztus 24. 18:01
Ennyi pénzért persze,hogy vetkőzik.
ocsabika
2009. augusztus 20. 11:41
@jenő: a bulvár-újságírás érdekes dolog. egy celeb addig lesz celeb, míg a média foglalkozik vele, ha nem írnak róla, az emberek nem vesznek róla tudomást. Hallottam olyanról, aki két napig éhségsztrájkolt egy szerkesztőség előtt, csak azért, hogy írjanak róla valamit. Ha nincs hír róla, akkor nem esz tv-szerep, nem lesz interjú, és nem lesz kenyért. Ilyen egyszerű
aser
2009. augusztus 16. 22:24
Csak az irigység beszél belőletek. Hárommillió forintért én is levetkőznék, met a plasztikai mütét csak 300 000-be került neki.De azért előtte is bombanő volt,és utána meg?Majd mgnézem róla a képeket.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását