2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Elképesztő! Dobó Kata levágatta a haját!

Úgy döntött a színésznő, hogy megszabadul hosszú, göndör tincseitől, bár azt még nem árulta el, hogy miért. Az biztos, hogy szépségéből semmit sem veszített.
2009. augusztus 6. csütörtök 12:53 - HírExtra
Dobó Kata mindig is hosszú göndör fürtjeiről volt ismert, de most úgy döntött, hogy mégis megválna tőlük. Azt még nem lehet tudni, hogy a harmincöt éves színésznő milyen okból vágatta le göndör tincseit, de az biztos, hogy nagyon rövid lett a haja.

Csaknem egy férfi miatt?

Szerelmi élete egyre tökéletesebb a színésznőnek, ugyanis kedvese, Levente már válófélben van feleségétől, akit Dobó Kata miatt hagy el. Nemcsak feleségét hagyja ott a békéscsabai zenész, hanem két gyermekét is.

- Már 15-20 éve hordtam a hosszú hajat, igaz, többször is megfordult a fejemben, hogy levágatom, de mégsem tettem. Páromnak, Leventének is nagyon tetszik, ő pontosan tudja, hogy mi ez a nagy változás. – árulta el Dobó Kata.

Tehát mégis csak valami nagy változás előtt áll a színésznő, de vajon mi lehet az? Esetleg egy filmszerep? Vagy köze van Leventéhez? Egyszer biztos ez is kiderül majd.

Nem éppen zökkenőmentes


Nem volt mentes a viharoktól a kapcsolatuk. Egy színházi darab kapcsán ismerte meg a szépséges színésznő a zenei rendező Leventét. Elég hamar egymásba szerettek, és össze is költöztek Békéscsabán. Mivel a férfi családja is itt élt, így nagyon nem nézték jó szemmel a bimbózó szerelmet. Levente apósa megvonta a támogatását, így a hangszerboltját is el kellett költöztetnie a férfinak, mert maga az üzlethelyiség is apósáé volt.

Talán, ha végbe megy a válás, akkor kicsit fellélegezhetnek a szerelmesek.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását