2024. március 29. - Auguszta

Kihegyezett bottal támadtak a hírlapárusra

Kihegyezett végű rövid bottal támadták meg a hírlapárust Salgótarján belvárosában, a 35 éves tettest elfogta a rendőrség, az árus könnyű sérülést szenvedett
2009. augusztus 6. csütörtök 15:36 - HírExtra
Az MTI szerdán tudósított arról, hogy egy férfi támadta meg a fiatal női alkalmazottat a forgalmas városközponti üzletben, de az árus nem adta oda a pénzt, a férfi pedig elment, amikor vevő érkezett a hírlaposhoz.

Kalmár Zsolt, a salgótarjáni kapitányság bűnügyi igazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatón megerősítette: a férfi nem jutott hozzá a bevételhez.

Elmondta: a támadó hátulról átfogta a pavilonban egyedül tartózkodó alkalmazott nyakát, és a bevételt követelve a fiatal nő állát vágta meg egy húsz centiméter hosszú bottal. A nő dulakodni kezdett a támadóval, majd segítségért kiabált, és végül a boltba érkező két emberrel együtt kilökdösték a férfit.

Kalmár Zsolt hozzátette: a férfit negyedórán belül elfogták a közeli távolsági buszmegállóban, ezt az is segítette, hogy egy járókelő mobiltelefonjával lefényképezte a támadót, amikor elhagyta a pavilont.

A korábban ittas vezetés miatt büntetett férfi első kihallgatásán ittassága miatt nem tudott vallomást tenni, de csütörtökön már részleges beismerő vallomást tett. A támadót őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását