2024. április 25. - Márk

Elfogták a sorozat-bankrablót

Elfogták és őrizetbe vették a kecskeméti bankrablás sorozat gyanúsítottját. A 38 éves kecskeméti férfi, anyagi gondjaival magyarázta a bankrablás-sorozatot.
2009. augusztus 8. szombat 12:39 - HírExtra
Kecskeméten – mint korábban már hírt adtunk róla - januártól július közepéig összesen 5 alkalommal támadtak meg fegyveresen takarékszövetkezeteket. Az első bűncselekmény a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet Bocskai utcai fiókjában történt. Ezt követte a Jókai utcában a Tiszakécskei Fókusz Takarékszövetkezet kirablása, majd a sort a Szarvasi Takarékszövetkezet kecskeméti fiókja követte a Malom Bevásárló Központ mellett. Ezután ismét a Bocskai utcai fiókot kereste fel a támadó, ahova azonban az első rablást követően kiépített biztonsági rendszer miatt szerencsére már nem jutott be.

Majd rövid szünet következett, és júliusban ismét a Malom központhoz közeli takarékszövetkezetet látogatta meg a kecskeméti rendőröket és a helyi közvéleményt egyre jobban idegesítő, ezúttal 1.5 milliós zsákmányhoz jutó rablótámadó. A HavariaPress információi szerint a kecskeméti rendőrök csütörtökön vették őrizetbe azt a férfit, akit az öt támadásból néggyel gyanúsítanak. Úgy gondolják ugyanakkor, hogy az első bankrablást, a Bocskai utcait más követhette el. Pénteken délután a gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezte a kecskeméti nyomozási bíró.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását