2024. május 2. - Zsigmond

Az Alkonyatot imdáják a tinik

Az Alkonyat gyűjtötte be a 11. Teen Choice Awards legtöbb díját: a kedvenc tévés és mozis produkcióikról és sztárjaikról szavazó kamaszok kilenc filmes kategóriában találták a legjobbnak a bestsellerből forgatott amerikai tinihorrort.
2009. augusztus 11. kedd 06:42 - HírExtra
A vámpírfilm többek között a legjobb dráma, szerelmesfilm, szerelmes csók, drámai színésznő (Kristen Stewart), színész (Robert Pattison) és leggonoszabb gonosz (Cam Gigandet) díját is elnyerte a hollywoodi Universal stúdió Gibson színházában megrendezett vasárnapi ceremónián.

A feldobott közönség nagy tetszéssel fogadta a film Újhold című folytatásának beharangozását: "Viszlát a moziban november 20-án" - búcsúzott a tömegtől Taylor Lautner, akit az "új arc" kategóriában találtak a legjobbnak a tinik.

Az est legbőkezűbben jutalmazott sztárja Miley Cyrus lett, aki hat szörfdeszkával (ez a Teen Choice díja) távozott az ünnepségről. A színésznő a Hannah Montana tévésorozattal vívta ki a kamaszok tetszését.

A Jonas Brothers nemcsak házigazdaként szerepelt: a háromtagú fiúbanda nem panaszkodhatott, mert öt kategóriában is elvitték a pálmát. Egyebek mellett ők lettek a "vörös szőnyeg férfi ikonjai" és Jonas című műsorukat az év legátütőbb tévéshow-jának választották.

Zac Efront a High School Musical 3. című filmért szavazták meg a legjobb zenés-táncos színésznek, a Megint 17-ben nyújtott alakításával pedig a legjobb vígjátékban szereplő színész és a legjobb rocksztári teljesítmény elismerését is bezsebelhette.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását