2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Magdi anyus még mindig köztünk van! Fodor Zsóka kicsit már unja

Hiába halt meg Magdi néni, nem tud eltávozni. Az internet tele van a haláláról készült videókkal, de már Fodor Zsóka is szeretné, ha a nézők elfelejtenék őt.
2009. augusztus 11. kedd 09:59 - HírExtra
Hiába hagyta még július végén maga mögött Fodor Zsóka a Barátok köztöt, a nézők azóta sem tudják elengedni Magdi nénit. Az egyik népszerű videomegosztó portálra több változatban is felkerült az a bizonyos lépcsős jelenet, amibe végül belehalt Magdi néni. Egyszer horror, máskor dokumentumfilmként pereg le a szemünk előtt. Létezik egy olyan változata is, amelyben Clint Eastwood lövi le, egy másikban diszkótáncot jár, de valaki elkészített egy Michael Jackson-paródiát is.

Fodor Zsóka is egyre jobban érzi, hogy nem lesz képes megszabadulni ettől a karaktertől. „A mai napig nem tudom elkerülni, hogy rám szóljanak ismeretlenek az utcán: vigyázzak a lépcsőn, le ne essek.” – mesélte a színésznő.

Egy igazi szellem

Tizenegy éven keresztül tűrte a felé irányuló utálatot, amit Magdi anyus karaktere váltott ki, de emellett ugyanannyi szeretet is kapott a rajongóktól. Szívesen megszabadulna mindkettőtől, mert szeretne elszakadni a Barátok közttől, s végre normális életet élni.

„Egyvalamit szeretnék leszögezni: Magdi anyus a szerepe szerint meghalt, én viszont élem a magam életét, és nagyon boldog vagyok.” – tette még hozzá Zsóka, aki mellesleg semmit sem hallott a vicces videókról, amik az interneten keringenek.

Nem szereti az internetet

„Nem ismerem az említett videókat, mert nem értek a számítógépekhez. Valószínűleg azért is tolom el magamtól az internetet, mert nem akarok rosszindulatú megjegyzéseket, pletykákat olvasni. Még akkor sem, ha azok csak a figurámmal kapcsolatosak, Fodor Zsóka személy szerint még nem kapott negatív kritikát.” – vallotta be a színésznő, aki még hozzátette: „Magdi anyus senkit nem hagyott hidegen, de fontos tudni, hogy én már végérvényesen Fodor Zsóka vagyok, és nem Vili bácsi anyusa. Nem szeretném, ha a végtelenségig kísértene a szerepem.”
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását