2024. április 26. - Ervin

Liptai Claudia ismét bedobta kebleit!

Újból a mellbedobás mellett döntött Liptai Claudia! Évekkel az első mellnagyobbító műtétje után ismét kés alá feküdt. Az apropót a közelgő Playboy fotózás szolgáltatta...
2009. augusztus 12. szerda 10:52 - HírExtra
A Blikk úgy tudja, a TV2 népszerű műsorvezetője már régóta fontolgatta egy újabb „korrekció” elvégeztetését. A képernyős a hírek szerint ezzel akarja visszanyerni régi formáját. Erre szüksége is lesz, ha nem akar egy ország előtt befürödni a Playboyban hamarosan látható fürdőruhás fotókkal. A bulvárlap információi szerint alig másfél hónapja maradt Liptainak arra, hogy ismét a régi fényében tündököljön, ugyanis ha igaz, a férfimagazin októberi számának címlapján lesz látható.

Persze az azért valószínűsíthető, hogy nem fog belerokkanni a műtét költségeibe a TV2 sztárja. Állítólag kereken három millió forintért vállalta, hogy lencsevégre kapják. Radnai Péter, Playboy főszerkesztője hónapokig volt kénytelen „udvarolni” Claudiának, mire az végül beadta a derekát (s persze egyéb intim testrészeit). Eddig állítólag azért nem vállalta a felkérést, mert úgy találta, a teste nem éppen címlapra való látványt nyújt.

A bulvárlap értesülései szerint egyébként a műsorvezető már évek óta kacérkodott a gondolattal: milyen lenne egy igényes férfimagazin címlaplányaként viszontlátni magát. A Blikk információi szerint olyannyira beleélte már magát a pózolásba, hogy ötletekkel is szolgált a fotósok számára, például a helyszínt illetően. (Őrült Liptai Claudia rajongók számára rossz hír, azt már nem sikerült kideríteni, pontosan hova álmodta a fényképezkedést az ex színésznő.)

Klaudia láthatóan keményen készül a nagy „megmérettetésre”. Az utóbbi hónapokban kemény fogyókúrába fogott, s ennek már látszanak az eredményei: a képernyős láthatóan egyre jobb bőrben van. (Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyre merészebb ruhákban áll reggelente a kamerák kereszttüzébe.) A teljes átalakulás tetőpontja természetesen a kebelkiigazító operáció volt. Claudia nem is tagadja elégedettségét, szinte állandóan jókedvűnek találják a televízió székházában.

Hogy pontosan hogy nézhetnek ki most a sztár keblei, arról októberig szinte bizonyosan csak találgatni lehet majd. Mindazonáltal a Blikknek sikerült megszólaltatnia Claudia egyik, a neve elhallgatását kérő munkatársát. A tévés kolléga pedig elmondta, hogy egyáltalán nem lettek nagyobbak Liptai mellei, csupán korrekciós műtétet hajtottak végre rajta.

A munkatárs egyéb „észrevételeit” is megosztotta az olvasókkal: „Büszkén feszít a szűk felsőkben, nem hord melltartót, nincs is rá szüksége, hiszen keble szép telt, kerek, feszes, természetesnek tűnő. Amikor kicsit félve megkérdeztem tőle, mitől lettek megint ilyen csábosak a mellei, elmondta, hogy nem csodaszer, hanem sebészkés alkotta őket ilyen kerekre. Nincs ebben semmi szégyen, nem volt megelégedve magával, és hát a Playboy-képek miatt még könnyebben vállalta a nem teljesen fájdalommentes lábadozást” –nyilatkozta a kollega.
(képünk csupán illusztráció)

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Phil Ivey
2009. augusztus 12. 17:01
szomorú, hogy egy országot tart lázban lipicai klamídia tőgye, ahelyett, hogy például Bujtor Istvánnal, Cseh Tamással és a többi értékes emberrer törődnénk
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását