2024. május 2. - Zsigmond

Molnár Anikó szörnyű tragédiájának elképesztő részletei!

Eddig bírta – Molnár Anikó szakított párjával. Ismét. Mármint Istvánnal először. Anikó azt mondja: nem akar gyereket, pedig az már úton volt. A megdöbbentő szerelem részletei.
2009. augusztus 14. péntek 09:49 - HírExtra
Korábban a HírExtra is beszámolt arról, hogy Molnár Anikó, az egykori villalakó és Nagy Ő végre megtalálta a boldogságot egy férfi oldalán. Mostanra azonban minden megváltozott…

Tavasszal ugyanis Anikó teherbe esett, majd májusban elveszítette a magzatot. Talán az is közrejátszott abban, hogy Anikó később szakított Istvánnal. Most pedig már egy újabb gyerekkel sem szívesen próbálkozna.

„Nem akarok gyereket, és a házasság sem érdekel. Kizárt, hogy a közeljövőben kisbabám legyen. A jövő héten teljesen új dologba kezdek. Egy állandó munkalehetőségről van szó, ami inkább a civil élethez áll közel, és nem a médiához. Egy biztos: az új terveimbe nem fér bele egy kisbaba” – mondta minderre Anikó.

Szomorú ez: néhány hónapja még úgy nézett ki, hogy Molnár VV Anikó valóban új életet tud kezdeni egy civil férfi oldalán…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását