2024. május 5. - Györgyi

Visszatér a TV2 sztárja!

Ez aztán a bombahír: visszatér a képernyőre a TV2 „sztárja”, Puskás Peti! Az „énekes-színművészt” a csatorna kulturális műsorába, a Jóban rosszban című remekműben láthatjuk ismét.
2009. augusztus 19. szerda 16:30 - HírExtra
Puskás Peti egy olyan énekes, aki tud színjátszani is. Mondhatjuk tehát színésznek is. Mondják is, hiszen a Megasztár óta nem egy darabban bizonyította tehetségét.

Hanem tavasszal a Jóban rosszban forgatókönyvírói úgy döntöttek, hogy nem kell ő a sorozatba, s egésze egyszerűen kiírták a történetből. De akkor mit keres Puskás mostanában a szappanopera forgatásán?

„Peti már forgatott is. Karakterét nem a kávézóba hozzák vissza, Svéd (ez lenne a sorozatbéli neve) a kórházban lesz karbantartó” – árulta el a Blikknek egy bennfentes.

Hogy egy magyar karbantartót miért hívnak Svédnek, illetve hogy milyen kórházban lesz karbantartó? Megtudhatják ősszel, a Jóban rosszban rendkívül izgalmas epizódjaiban…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását