2024. május 21. - Konstantin

Stohl András a bíróságon

Nem lehet nyugta Stohl Andrásnak, mert az emberek minden lépését figyelemmel kísérik és megörökítik. Stohl most bírósághoz fordul.
2009. augusztus 24. hétfő 10:59 - HírExtra
A népszerű műsorvezető szeretne kikapcsolódni, de egyszerűen nem hagyják. Stohl Buci legszívesebben vidékre menne, hogy kipihenje az év fáradalmait. Nemrég egy vidéki kocsmában filmezték le, amint vadásztársával verekedett, s a haveri bunyóból pillanatok alatt szenzációvá duzzasztott botrány lett, mert a felvétel megjelent az egyik napilapban.
Stohl kiborult és úgy döntött, most saját kezébe veszi az irányítást és ellentámadásba lendül.

„Én is szeretnék úgy élni, mint bárki más, ezért bosszant még mindig ez a dolog. Bírósági útra tereltem az ügyet, már megtettem a szükséges jogi lépéseket” – nyilatkozta dühösen az egyik bulvárlapnak.

A műsorvezetőnek azonban – legyen bármennyire is elszánt – semmi esélye sincs, hogy megnyerje a pert.

Dr. Kamarás Péter ügyvéd szerint csak az idejét pazarolja: „semmi esélye nincs Stohl Andrásnak. Őt az egész ország ismeri, közszereplő, akinek vállalnia kell minden tettét”.

Hasonlóan vélekedik dr. Magyar György ügyvéd is: „természetesen egy közszereplőt is megilleti a személyiségi jog védelme, de az is igaz, hogy egy ismert embernek példamutató magatartást kell tanúsítania. A bíróság így azt is mérlegeli majd, átlépett-e egy határt a színész”.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

varadipal
2009. augusztus 24. 14:10
Azt mondja Buci: Én is szeretnék élni úgy mint bárki más.
Hát én bárki más vagyok, de nem szeretnék úgy élni, mint Stohl Buci. Nekem nem szórakozás és kikapcsolódás egy kocsmaudvaron álló terepjáró palatójáról vicces verekedés miatt pofára esni.De az sem kapcsol ki igazán, hogy másokat mebotránkoztassak a viselkedésemmel.Mehet a bíróságra, vagy ahová kara panaszkodni, de a garázdaságot és közbotrányokozást rávarranám, ha már ott van.Beljebb kellene venni az arcából a műmáyer sztárocskának.
fókazsír
2009. augusztus 24. 11:13
Buci!! Ne menj bíróságra vágd pofán őket!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását