2024. április 19. - Emma

Végre! Léteznek a földönkívüliek!

Mióta várt az emberiség erre a pillanatra! Fantáziánk vagy a valóság szüleményei? - eddig nem tudtuk. De most végre valahára lehullt a fátyol. Most már nem kell a kisgyerekeknek ágy alá bújni, vagy fejbúbig betakarózni. El kell fogadniuk. Az űrlények léteznek.
2009. augusztus 27. csütörtök 08:19 - Kanizsai Ádám
Végre "nyilvánosságra" hozták. A Mexikóban talált kis élőlény nagy valószínűséggel nem földi életforma.

Történelem

Az emberiség történetében nem újkeletű az égből érkezett lényekben hinni. Joggal mondhatnánk, hogy az emberiség egyik legnagyobb legendája az UFO kérdés. Félelmetes és hátborzongató többezer éves barlangrajzokat nézegetni, melyeken csészealjszerű tárgyakat ábrázolnak a levegőben.

Persze mindig is volt - és lesz - egy óriási szkeptikus tábor, akik mindenféle magyarázattal álltak elő; hogy az nem is úgy, az nem is az, az bizony csupán egy légy, vagy mittudom én mi ábrázolása. Nem firtatom, nincs színtiszta igazság, mindennek - legalább - két oldala van, például a teljességet is a jin és a jang alkotja.



Továbbhaladva a történelem sodrában, a gízai piramisok hasonló kincseket rejtegettek. Ugyancsak meghökkentő kis rajzokat találni a gízai piramisok falán, melyek szintén égi szekereket láttatnak. Továbbá a piramisok esetében rengeteg rejtélyes kérdés merül fel.

Vajon hogyan világították ki a kolosszális épület belsejét, miközben festették, mintázták? Szakértők szerint fáklyát nem használhattak, akkor ugyanis kormosnak kéne lenni a falfelületeknek. Lehet, hogy a megoldást maga a piramis rejti. Kutatók, régészek felfedeztek egy rajzot, mely fényforrást ábrázol. Legalábbis úgy vélték.

Egy régészt nem hagyott nyugodni a lehetőség, s modellezte a véseten található eszközt, ami nem volt más mint egy agyagedény benne elhelyezett rézcsővel, melyben vas volt. Folyadékkal feltöltve fél volt energiát kapott. Az eszköz a galvánelem őse volt, melyről korábban azt hittük, hogy a XVII. század találmánya. A nagy piramisok ehhez hasonló furcsaságok tárházát őrzik.



A Nazca-vonalak szintén nagyon érdekesek, habár emberi léptékkel megmagyarázhatók. 2000 évvel ezelőtt hozták létre egy dél-amerikai civilizáció tagjai. Állítólag. Az 1920-as évekig jórészt felderítetlenek voltak. A témában jártas szaktekintélyek "a világ legnagyobb csillagászati könyvét" vélik felfedezni a vonalakban. Természetesen ezek is csak feltételezések.

Az Inka, a Maja és az Azték Birodalom éptítészeti tudása, matematikai és csillagászati ismeretei annyira felfoghatatlan a mai ember számára, hogy sokan racionális magyarázatként csak űrbéli segítséget tudnak elképzelni. Megmagyarázható, de mindenesetre érdekes tény, hogy az említett civilizációk életében milyen fontos szerep jut a Napnak és más égitesteknek, csillagászati ismereteik felbecsülhetetlenek voltak. Ez is további gondolkodásra késztet.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását